FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Nicolae Badea anunță o mutare-șoc la Dinamo! Vrea să revină alături de George Copos și Mircea Lucescu: „Poate reușesc imposibilul” » Condiția de care depinde afacerea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 18:15

Nicolae Badea (71 de ani) a declarat că ar fi interesat să preia Dinamo, după ce Ionuț Negoiță a afirmat că este dispus să vândă 51% din acțiunile clubului pentru un leu. Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” ar dori să revină însă doar alături de cineva, iar Badea a rostit două nume importante: George Copos și Mircea Lucescu.

„De ce mă mai întrebați pe mine de soarta lui Dinamo? Întrebaţi-i mai bine pe cei care au viziune. Şi acum mai văd pe zidurile din Floreasca îndemnul «Pleacă, Badea! Comunistule, pleacă!». Ei, uite că am plecat. Mai mult de 4 campionate, 6 Cupe, o Supercupă şi o calificare în primăvara europeană nu am putut.

De unul singur nu vreau să revin la Dinamo, oricum. M-am tot gândit de ieri, de la faimoasa conferinţă de la coafor, să-i propun lui George Copos să mi se alăture şi să venim împreună la Dinamo. După cum ştiţi, George e cel mai mare dinamovist în viaţă, chiar dacă nu o recunoaşte.

Cu o singură condiţie: eu să plătesc leul, iar George restul. Din ce ştiu eu, îi merg bine afacerile. Sunt convins că George, dacă aş reuşi să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut şi a ajuns la marea performanţă. Vedem ce va fi, poate reuşesc imposibilul”, a declarat Badea, conform Fanatik.

2004-2013este perioada în care Badea a fost acționar la Dinamo

Lucescu: „Negoiță dă clubul pe un leu? Îți dai seama că sunt și eu interesat”

Și Mircea Lucescu a reacționat după conferința lui Ionuț Negoiță. „Il Luce” a afirmat că îl atrage ideea de a prelua clubul dacă ceea ce a declarat actualul finanțator al „roș-albilor” este adevărat.

„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt doar de 500.000 de euro. Eu am auzit că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro.

Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine. Vedem ce se întâmplă”, a afirmat Lucescu pentru aceeași sursă citată.

CE A DECLARAT IONUȚ NEGOIȚĂ 

Negoiță a susținut ieri o conferință de presă în care a vorbit despre principalele puncte de interes cu privire la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Acesta a decis să renunțe la Dinamo, însă pune și condiții celui care se va încumeta să cumpere o parte sau toate acțiunile clubului.

„Decizia mea a fost și este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu! Totuși, cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scandente. Nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești bani. Aceasta este decizia mea. 

Sunt destul de flexibil și cooperant pentru a da clubul cuiva. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte din ele sunt scadente. 51% din acțiuni înseamnă un leu. Dacă cineva vrea toate acțiunile, trebuie să plătească un milion de euro!”
Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

FORESTA - DINAMO // Cu cine atacă Dinamo » Surprizele lui Uhrin pentru a evita un coșmar cu repetiție

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  31 Octombrie 2019, 09:22

Nene?Stiti de ce nu se mai inghesuie nimeni sa preia un club de fotbal-fie el si un "brand"ca Dinamo?Raspuns:Pentru ca nu mai e-pentru ei-nici o"sfaraiala"!Adica nu se mai pot... spala bani!Decat cu"experti intenationali"!Dar costa scump!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  31 Octombrie 2019, 05:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si nu m-ar fi deranjat ca sint masoni, securisti , smecheri etc . daca vedeai ca mor cu tara in suflet. aiurea. nu s-a facut mai nimic. se mizeaza pe plecarea din tara asa cum spunea si basescu ca daca nu le convine sa plece. frumos. si au plecat fiind cam 9 milioane de romani afara. se pleaca si acum si forta de munca nu este facind sa fie adusa de prin asia , america latina , africa. asta va schimba structura populatiei si va fi vai si amar dat fiind ca identitate nu va mai fi absolut nimic din tot ce a fost. nu pasa nimanui iar oamenii de bine se dezlantuie la televizor iar faptul ca exista o lasitate a intelectualilor prin nepasare devin parte la problema. sa vezi un copos un badea poate si un borcea miine cu giovanni becali si alte nimicuri ca vor fi mai mari unor cluburi imi aduc aminte de cele spuse de culianu la rascoala din 89. secu a cistigat si nu a plecat. revolutia asta a fost furata. cam atit. in rest somn usor popor roman!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  31 Octombrie 2019, 05:23

cind auzi de jocuri chinezesti in paduri mexicane ce naiba ai mai putea spune? am plecat din tara dupa multe lucruri care mi s-au intimplat. s-a ajuns in a incerca sa ma orienteze spre suedia sau sa ramin ca voi avea parte de o multe contracte etc. da eram o persoana publica cu ceva reusite. nu am facut compromis cu niciunul dintre ei fie si adrian paunescu . spun asta pentru ca am avut norocul ca doi senatori americani sa ma poata ajuta sa plec. am plecat cu cetatenia luata cu ceva dosare politice. au trcut multi ani si nimic in afara de ceva mai multa lumina si otravuri pe post de mincare in ambalaje frumoase. gunoiul este acoperit cum se poate dar realitata arata prin locul detinut de romania cam la tot ce tine de civilizatie ce intirzie sa se arate. da tara te vrea prost si uitati-va la tuepeistii de politicieni sau smecherii de prin servicii care au averi de neimaginat. pentru asta sa fi murit nea nicu? pentru asta sa fi murit copii nevinovati? ma tem ca nu. cel putin comunistii erau mai cu perdea azi tupeul, smecheria , servilismul, minciuna, camelonismul , aroganta au fost ridicate la rang de virtute. si am inceput asa pentru a ajunge al domnul badea. pare om cu staif nu? dar acest om cu staif alaturi de altii au folosit banii lui turcu si lui borcea buteliarul si nu banii lor. daca ne gindim ca el si popovicioiu unul dintre cei mai bogati romani actualmente fugit in anglia si aparat de insulari unde interesele sint uriase.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează