FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo bifează al treilea transfer în mandatul lui Rednic + doi jucători reprimiți la prima echipă

Nikolaos Kainourgios // FOTO: Imago
Nikolaos Kainourgios // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 12:39 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 21:14

Mircea Rednic încearcă să schimbe fața lui Dinamo și să aducă jucători care să întărească echipa. Cel mai nou nume care va semna cu Dinamo: Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani).

UPDATE 21:00 Rednic confirmă transferul grecului + doi jucători reprimiți la prima echipă

„Aduc jucători în funcție de ceea ce am nevoie. Grecul va semna miercuri, m-a convins. Chiar dacă n-a mai jucat din iulie, a făcut testul fizic, l-a făcut și pe cel medical, e foarte OK, înseamnă că s-a pregătit în perioada asta. 

Tot mâine mai vine un fundaș central, mijlocaș central, apoi mâine noapte atacantul pe care îl așteptăm de atâta timp I-am reprimit în lot pe Nica și pe Țîrâ, și-au făcut mea culpa, eu întotdeauna ofer șanse. 

N-a fost doar vina jucătorilor, nici doar a antrenorilor dinainte, dar nu s-a lucrat cum trebuie. A lipsit și disciplina tactică”, a declarat Mircea Rednic miercuri seara, înaintea partidei cu FC Argeș. 

Știrea inițială:

Dinamo a adus doi fotbaliști în noua „eră Mircea Rednic”, mijlocașul Michel Espinosa și atacantul Tomas Vestenicky, dar continuă campania de achiziții.

Nikolaos Kainourgios l-a convins pe Mircea Rednic

Rednic a profitat de cunoștințele pe care le are în fotbalul belgian și l-a adus  în probe de Kainourgios, jucător pe care a decis să-l păstreze în lot, informează sursele GSP.ro.

Nikolaos Kainourgios a trecut testele medicale și fizice, astfel că va semna cu Dinamo, urmând a fi prezentat în cel mai scurt timp.

  • Nikolaos Kainourgios este liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.  În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

2 goluriîn 15 meciuri a marcat atenianul pentru Zulte Waregem, Kainourgios putând evolua pe toată banda stângă

Paul Gladon nu rămâne la Dinamo

Celălalt jucător aflat în probe la Dinamo, atacantul Paul Gladon (29 de ani) nu va rămâne la clubul alb-roșu. Acesta a refuzat oferta „câinilor”. Cel mai probabil, soția acestuia a fost decisivă în refuzarea oferte, după cum a scris lui Gazeta Sporturilor.

  • Paul Gladon (29 de ani) este un atacant de 1,88 metri înălțime, care și-a petrecut mare parte a carierei în Olanda. În 2016, Wolverhampton a plătit pentru el două milioane de euro! Nu s-a impus și a fost împrumutat la Heracles, apoi la Sint-Truiden, în Belgia. Ultima dată a îmbrăcat tricoul lui FC Emmen, în liga  olandeză, pentru care a marcat de două ori în 18 meciuri.

VIDEO Victor Becali despre situația de la Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

„Manevre” cu firma lui Ionuț Negoiță la Dinamo? Ce a descoperit administratorul judiciar: „Operațiuni cu intenția de a sustrage bunuri din patrimoniul debitoarei”

EXCLUSIV Pablo Cortacero, acuzat de conduită ilicită! » Raportul dezastrului de la Dinamo a fost finalizat: cum au sărit datoriile la 7,1 milioane € în doar 10 luni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  26 Octombrie 2021, 22:47

Nu mai mintiti! La avancronica Radio Dinamo, s-a spus clar ca transferul lui gladon inca nu a picat

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Octombrie 2021, 15:02
Postat de 17nentori_17nimeni pe 26 Octombrie 2021, 13:35

E de la solduri produse second hand e ok sa iese la numar si comision

Bine ma, prostule, stai jos!

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  26 Octombrie 2021, 14:38

Adus alt atacant , păcat , Gladon era un vârf cum nu prea vezi in liga 1. Grecu e fotbalist bun, mai avem de transferuri, încă un vârf, 2 fundași dreapta și unu central

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close