FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu se mai pregăteşte de Champions League. Nicolae Badea a schimbat obiectivul

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 18 iunie 2011 21:16

Situaţie incredibilă la Dinamo. Rămaşi fără Ioan Andone, şefii din Ştefan cel Mare par să fi abandonat obiectivul cîştigării campionatului.

Acţionarul Nicolae Badea spune că echipa sa îşi propune să se califice în Europa la finalul stagiunii următoare. Totuşi, cuvintele oficialului din "Groapă" au fost făcute mai mult pentru a-i adormi pe rivali. El vrea să urmeze exemplul Oţelului şi Urziceniului, echipe care nu s-au înscris niciodată în lupta pentru titlu, cel puţin la nivelul declaraţiilor.

"Trecem prin nişte schimbări foarte importante. Sezonul viitor sper să obţinem din nou calificarea în cupele europene. Avem o echipă tînără şi avem nevoie de timp ca să ne formăm. Oricum, să nu credeţi că nu avem şanse la titlu. Nici Oţelul nu şi-a propus titlul sezonul trecut şi totuşi l-a cîştigat. Important e să jucăm la victorie fiecare meci", a spus Nicolae Badea.

Şefii lui Dinamo pregătesc o întinerire a lotului, tocmai de aceea i-au adus un înlocuitor de numai 40 de ani lui Ioan Andone. Este vorba de Liviu Ciobotariu, care a început deja pregătirile alături de echipa din Ştefan cel Mare.

Pe 25 iunie, dinamovişti vor pleca în stagiul de pregătire din Austria, de la Leogang, unde vor disputa 5 meciuri amicale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
forza1rapid
forza1rapid  •  20 Iunie 2011, 17:40

Acum ceva timp era cineva pe acest site care imi spunea sa nu mai tot repet ca : dinamo va bifa cu brio prima RETROGRADARE din istorie . Ei bine acest fapt a inceput sa prinda contur pe zi ce trece si au inceput sa o recunoasca chiar si sefii din Stefan cel Mare ! Deci mai baieti inainte de a injura vedeti-va barna din ochii vostrii si nu paiul din ochii altora ! Succes la RETROGRADARE .

contescu12345
contescu12345  •  19 Iunie 2011, 16:39

Doamne, daca nu plecati o sa ajungem de rusine........... ocupati-va de pipite, de afacerile voastre si lasati clubul unor oameni potenti...............VA RUGAM DIN SUFLET

aldo_m
aldo_m  •  19 Iunie 2011, 15:55

clubul de fotbal a fost mereu condus ANAPODA an de an TRANSFERURILE SE FAC DUPA CE INCEPE CAMPIONATUL dupa prima etapa vine un jucator dupa a 2-a se mai fac 2 sau 3 transferuri ASA ESTE CONDUS ACEST CLUB AN DE AN O HARABABURA FARA MARGINI sant adusi jucatori pe car nimeni nu-i mai vrea BADEA SI BORCEA CEI MAI ZGARCITI SI CEI MAI INCOMPETENTI CONDUCATORI din liga 1 ,asta e o dovada ca oamenii astia n-au facut bani prin munca ci numai PRIN TUNURI ,ca daca era munca AVEAU SI EI O STRATEGIE ceva ,acum ei traiesc la MANA LUI GIOVANII SA LE VANDA CEVA ,incompetentii BADEA SI BORCEA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează