FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO - OSIJEK 1-1 // VIDEO Dusan Uhrin, după încă un meci fără victorie în cantonament: „Suntem în grafic”

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 23:01

Dinamo a remizat cu Osijek, 1-1, și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în cantonamentul din Spania.

După meciul cu echipa de pe locul 4 din Croația, Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și despre jocul formației sale.

„I-am tot schimbat pe jucători, dar sunt satisfăcut de evoluția din acest amical. Suntem în grafic. Sunt mulțumit după această remiză. A fost un meci bun. Jucătorii care au venit sunt bine. Încă nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică.  

Am ratat mult, da. Dar mai bine ratăm în amicale decât în meciurile oficiale. În acest cantonament dăm tot ce avem mai bun. Cătălin Straton a jucat foarte bine, și Riccardo Piscitelli joacă foarte bine, voi decide într-o săptămână cine e portarul titular pentru Astra”, a declarat Dusan Uhrin.

VIDEO » Golul lui Perovic din Dinamo - Osijek 1-1

Citește și:

Waly Diouf face buf! Dusan Uhrin a luat decizia în privința fundașului francez

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează