FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OSIJEK 1-1

DINAMO - OSIJEK 1-1 // VIDEO Egal în al treilea amical din Spania » Vezi AICI golul lui Perovic!

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 18:30

Dinamo a terminat la egalitate al treilea amical din Spania, 1-1 cu Osijek, locul 4 din Croația.

Singurul gol al celor de la Dinamo a fost marcat de Perovic, în minutul 15. Sin a centrat perfect, iar atacantul a preluat la marginea careului și a șutat cu stângul, printre picioarele portarului advers!

VIDEO cu golul lui Slavko Perovic

După pauză, Uhrin a făcut mai multe schimbări, iar în minutul 60 l-a introdus pe fundașul francez Waly Diouf, aflat în probe. „Câinii” au ratat mai multe ocazii, iar în minutul 80 au fost egalați. Beljo, 17 ani, a marcat primul gol pentru echipa de seniori cu un șut de la 6 metri.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost Cătălin Straton. Portarul a avut 5 intervenții decisive, ultima în minutul 86, când a scos cu greu de sub bară.

Până în acest moment, Dinamo n-a înregistrat nicio victorie în cantonamentul din Spania. „Câinii” au pierdut cu Dynamo Dresda, 0-1, și au remizat cu Bochum, 1-1. Ultimul joc amical în Spania este programat împotriva rușilor de la Krasnodar miercuri, 22 ianuarie, Estepona, ora României 17:00, revenirea în țară urmând să aibă loc a doua zi, joi, 23 ianuarie, după miezul nopții.

Dinamo - Osijek 1-1

  • Au marcat: Perovic '15 / Beljo '80

Dinamo: Straton – I. Șerban, Bejan, Puljic, Sin – I. Filip – Moldoveanu, Răuță, Fabbrini, V. Lazăr – Perovic
Rezerve: Piscitelli, Fara, M. Popescu, N'Diaye, Sorescu, Mrzjlak, R. Grigore, Corbu, A. Bani, Diouf, Skovajsa
Antrenor: Dusan Uhrin

Osijek: Ivušić - Šutalo, Škorić, Majstorović, Bočkaj - Jugović, Kleinheisler - Pilj, Ndockyt, Grezda - Marić
Antrenor: Ivica Kulešević

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

min. 90: Final! Dinamo - Osijek 1-1

min. 86: Straton are o intervenție excelentă: a scos mingea de sub bară!

min. 80: GOL OSIJEK! După mai multe ratări ale lui Dinamo, Osijek egalează prin Beljo. Acesta a înscris cu un șut din 6 metri. E primul gol la echipa mare pentru jucătorul de 17 ani!

min. 69: Ocazie mare pentru Dinamo. Mihaiu a scăpat singur cu portarul, l-a driblat, dar și-a închis unghiul și a fost blocat

min. 60: Alte trei schimbări la Dinamo. Au intrat Sorescu, Mrzljak și Waly Diouf și au ieșit Vali Lazăr, Puljic

min 57: Trei schimbări la Dinamo. Au ieșit Perovic, Bejan și Moldoveanu și au intrat Popa, Popescu și Mihaiu

min.54: Perovic trage slab dintr-o poziție foarte bună

min. 46: Start în repriza secundă. Dusan Uhrin a făcut o schimbare la pauză. Ahmed Bani i-a luat luat locul lui Diego Fabbrini, cel mai faultat jucător din prima repriză

min.45: Pauză, 1-0

min.40: Bočkaj trage de pe stânga, dar Straton respinge de sub bară

min.36: Croații atacă în mod constant, dar Dinamo se apără exact și Osijek nu are ocazii mari

min.27: Ocazie uriașă la poarta lui Dinamo, dar Straton evită golul cu un reflex senzațional. 

min.20: Dinamo continuă să joace bine în acest start de partidă. După gol, „câinii” au mai avut două ocazii mari succesive la poarta lui Osijek. 

min.15: GOOOL Dinamo! Lansat ideal de Andrei Sin, Slavko Perovic deschide scorul pentru Dinamo! Atacantul sârb a preluat elegant pe piept și a șutat plasat, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Osijek. 

min.15: Tabela e neschimbată după primul sfert de oră al partidei. Se distinge clar noua poreclă primită de Lazăr, „Managerul”. Motivul? Fotbalistul repatriat de „câini” va avea libertate deplină în teren.

min.10: Dinamo bifează prima ocazie a partidei. Vali Lazăr i-a pasat cu călcâiul lui Andrei Sin, șutul-centrare al acestuia fiind respins de apărarea croaților. 

min.1: A început partida. GSP.ro vă ține la curent cu cele mai importante faze ale partidei. 

Spre deosebire de precedentul meci, 1-1 cu Bochum, Uhrin aliniază o echipă inedită: Straton i-a luat locul lui Piscitelli, Ionuț Șerban e titular și evoluează pe postul de fundaș dreapta, în timp ce în echipă apar și nume precum Florin Bejan și Andrei Sin. Nou-venitul Lazăr e titular, în timp ce Waly Diouf, fundașul adus în probe, începe meciul pe banca de rezerve.  

DINAMO - OSIJEK 1-1 // VIDEO Egal în al treilea amical din Spania » Vezi AICI golul lui Perovic!

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ante Puljic îl taxează pe Nistor într-un interviu tăios: ”FCSB m-a vrut de trei ori, am spus «nu» Craiovei și lui CFR. Eu nu-s trădător, sunt «câine» pe viață”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
creeperno999
creeperno999  •  20 Ianuarie 2020, 22:51

Pana si in amicale ne fura arbitrii

ios_ge
ios_ge  •  20 Ianuarie 2020, 20:48
Postat de rocky2 pe 20 Ianuarie 2020, 18:33

Repriza a doua a fost dominata clar de croati.

Asa'i. Ne'am antrenam pe faza de aparare ;)

blahblahblah111
blahblahblah111  •  20 Ianuarie 2020, 19:52

Un meci destul de bun facut de Dinamo. Agresivi la mijlocul terenului, destul de bine in aparare. Pierdem insa multe mingi pentru ca pur si simplu jucatorii nu prea au valoare. Rezultatul este mincinos. La 1-0 avem gol perfect valabil anulat si penalty extrem de clar cu tusierul exact langa faza. Ceva destul de clasic in genul asta de amical. Se face un ban cinstit.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează