FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero, discuție capitală cu Ionuț Negoiță » Mesajul clar transmis: „Nu vrem surprize!”

Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, a dezvăluit că a avut recent o întâlnire cu Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare +23   FOTO
Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, a dezvăluit că a avut recent o întâlnire cu Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 07:59 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 09:02

Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, a dezvăluit că a avut recent o întâlnire cu Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului din Ștefan cel Mare.

„Tocmai ce m-am întâlnit cu el, pentru că nu am avut prea mult timp. Mai avem încă lucruri de discutat. Chiar acum se face un audit intern, atât economic, cât și juridic, ca să știm situația reală a clubului, să știm care este bilanțul contabil. Nu vrem surprize, vrem ceva real. Evaluăm și cred că în 2-3 săptămâni vom avea toată radiografia clubului.

După, va trebui să facem o infuzie de capital, să investim bani ca să achităm datorii și tot ce mai trebuie și să restructurăm totul”, a declarat Cortacero, conform Prosport.

Noua casă a lui Dinamo

Noul staff administrativ al lui Dinamo va funcționa de luni, după derby, în viitorul sediu al clubului, de pe Calea Dorobanți, vizavi de „Perla", așa cum GSP.ro a anunțat încă de acum trei săptămâni - detalii, AICI.

Conform înțelegerii cu Ionuț Negoiță, Cortacero et Co mai puteau rămâne la RIN Grand Hotel până marți, 29 septembrie, însă deja s-a luat legătura cu proprietari ai unor sedii de birouri de pe Calea Dorobanți, la 5 minute de mers de stadionul Dinamo. Unele birouri aparțin lui Ciprian Marica, iar oficialii „câinilor" au dialogat deja asupra termenilor afacerii cu agentul imobiliar ce-l reprezintă pe fostul atacant. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - UTA 0-1

+19 FOTO

VIDEO Match Preview FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Planul lui Cosmin Contra pentru Derby: decizia luată în privința lui Nemec, atacant cu cifre horror

Florentin Petre a analizat noul Dinamo și a dat verdictul în privința străinilor: „Se vede clar!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
markksson
markksson  •  30 Septembrie 2020, 16:49

Cea mai tare afacere este sa "tot faci audit la Dinamo". Se pare ca este o activitate continua, parca Negoita ar fi Trump, cu 100+ de firme in numele lui. Nu stiu ce firma se ocupa de asta si il cheleste pe spaniol de bani, dar Cortacero ar trebui sa ia vreo 2-3 studenti de la ASE si sa rezolve problema ieftin si rapid. Il pune pe Negoita sa semneze ca nu a ascuns nimic - iar daca apar surprize, Negoita e responsabil. Altfel e CIRC si o pierdere de timp si bani.

flick2020
flick2020  •  30 Septembrie 2020, 15:57
Postat de madalin_eivissa pe 30 Septembrie 2020, 12:45

6 DE LA TOPOLA, 5 DE LA IASI! SI MM VISEAZA HEGEMONII GEN BAYERN MUNCHEN))))

Asta e, simtim si noi pentru o scurta perioada, ce simtiti voi de 11 ani.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  30 Septembrie 2020, 12:45
Postat de Andrew Andy pe 30 Septembrie 2020, 10:37

Faliment....auditul trebuia facut inainte,sau s-a facut si nasol moment plus ca vine bancruta frauduloasa care este la penal

6 DE LA TOPOLA, 5 DE LA IASI! SI MM VISEAZA HEGEMONII GEN BAYERN MUNCHEN))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează