FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă a lui Dinamo acuză: „Cortacero e în continuare în legătură cu Negoiță”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 13:29 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 17:07

Ion Marin, 60 de ani, unul dintre numele mari din istoria lui Dinamo, a vorbit despre situația complicată din club și despre Pablo Cortacero, acționarul majoritar.

Fostul jucător și antrenor al „câinilor” spune că spaniolul ar păstra legătura cu fostul finanțator, Ionuț Negoiță, și că are nevoie de acordul acestuia pentru a vinde acțiunile.

Ion Marin acuză: „Cortacero e în continuare în legătură cu Negoiță”

„Cortacero văd că acum conduce clubul prin intermediul scrisorilor... Este, se pare, în continuare în legătură cu românul care a condus înainte clubul și care a vândut imediat acțiunile. Da, de Negoiță vorbesc.

Dar, în continuare, s-a păstrat o frază în contract, care spune că acțiunile nu pot fi îndepărtate fără acordul lui Negoiță. Sunt oameni care au vrut să cumpere acțiunile, dar nu au vrut spaniolii să le dea. Nu s-a putut ajunge la o discuție concretă.

Nu mai înțelege nimeni ce vor oamenii... În felul acesta, Dinamo e condamnată! S-a făcut un audit înainte de a se vinde clubul? Cumpărătorul știe ce a cumpărat? Se ridică problema datoriilor uriașe, dar când naiba sau făcut datoriile astea?”, a spus Ion Marin la Pro X.

Dinamo, din nou în insolvență

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021, tocmai de aceea a fost antamat și un administrator judiciar, în persoana lui Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării.

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment", au spus apropiații grupării.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro, conform declarațiilor lui Ioan Andone

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat o problemă urgentă! „Câinii” așteaptă vești în privința deblocării transferurilor

Prunea îi pune în gardă pe dinamoviști: „Nu-și permit să-l mai țină”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  24 Iunie 2021, 17:54

Nu este nevoie de gândirea unui geniu ca să îți dai seama că Dinamo a fost mazilită de Negoiță . El este principalul vinovat la situația creată . Spaniolii au fost doar păpușarii care au luat cota de la Negoiță și duși au fost . De ce DDB-ul nu îl acționează în instanță și DNA unde sigur se va afla manevrele murdare a acestui individ .

paolo11
paolo11  •  23 Iunie 2021, 18:38

Vai de voi de "zaristi"...

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  23 Iunie 2021, 15:54

Astia de ati scris articolul...mai bagati cate o cratima din cand in cand.....asta ca sa nu va acuze diversi ca ati facut scoala cu spaga!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează