FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, aproape să piardă un jucător de bază! Vrea să plece în străinătate, dar e dorit și de CFR Cluj

Paul Anton și-a asumat execuțiile de la 11 metri, după ce Deian Sorescu a ratat un penalty cu UTA (0-1), în urmă cu trei săptămâni
Paul Anton și-a asumat execuțiile de la 11 metri, după ce Deian Sorescu a ratat un penalty cu UTA (0-1), în urmă cu trei săptămâni

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 14:11 / Actualizat luni, 10 mai 2021 15:02

Paul Anton a înscris o „doppietta” în victoria lui Dinamo cu Hermannstadt (2-0), însă mijlocașul care a împlinit azi 30 de ani va pleca spre alte zări la finalul campionatului. CFR Cluj și Edward Iordănescu nu au renunțat la el, speră să-l convingă să semneze

Paul Anton își va încheia aventura în Ștefan cel Mare la finalul ediției, iar meciurile rămase de jucat sunt ultimele sale reprezentații în tricoul alb-roșu.

Paul Anton pleacă de la Dinamo

Internaționalul este dorit atât în țară, cât și în străinătate, acolo unde impresarul său îi caută echipă. Edward Iordănescu îl dorește neapărat la CFR Cluj, va fi unul dintre jucătorii aduși în mercato dacă tehnicianul va continua cu gruparea din Gruia.

„Din ce știu eu, are oferte din țară. Nu cred că va rămâne din vară. E un fotbalist foarte bun, lider, îți face diferența la mijlocul terenului", a spus Daniel Stanciu, fost președinte al lui Dinamo, acum la U Cluj, la Look Sport.

Mijlocașul a evitat un răspuns frontal în momentul în care a fost chestionat după partidă vizavi de acest subiect: „Dacă rămân și din vară? Vreau să mă bucur de această victorie, apoi să câștigăm și cu Astra, s-o luăm meci cu meci. Vom vedea după aceea ce va fi".

7 goluriîn 32 de meciuri a reușit Paul Anton în actuala ediție de campionat

1 milion de euroeste cota mijlocașului, conform transfermarkt

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

DDB, vorbe dure către FCSB și Toni Petrea: „E o mizerie! Becali și-a făcut jucărie! Mi-e jenă când îl văd pe Petrea vorbind”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
creeperno999
creeperno999  •  10 Mai 2021, 22:36

Sa ne dea 1 milion de euro si e al lor

parpalache
parpalache  •  10 Mai 2021, 18:52

Duca-se sanatos!Nu zic ca nu e un jucator util-comparativ cu„subtirimea”lotului lui Dinamo!Dar numai pentru inchidere,nu si la constructie, fiind un jucator lent-poate din cauza ca(asa cum banuiesc eu),are probleme fizice!In sezonul viitor Dinamo- daca vrea sa isi depaseasca conditia de candidata la retrogradare-va trebui sa isi schimbe jocul!Sa renunte la scoaterea mingii pe aripi si centrari in careu-catre cine?-si sa isi verticalizeze jocul-gasind si jucatori adecvati!Sa isi intinereasca mijlocul(sau sa isi aduca niste mijlocasi buni)!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  10 Mai 2021, 17:37
Postat de lacadus pe 10 Mai 2021, 15:41

De parca lumea nu știe ca a semnat înainte de meciul cu CFR si a luat roșu intenționat

Plus mos Craciun exista, fcsb = Steaua, iar tu esti Papa Pius

Vezi toate comentariile (18)
Comentează