FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

Dinamo - Poli Iași 1-0 // VIDEO Ultimatumul lui Dan Nistor: „Plec dacă nu voi fi plătit! Negoiță e frumușel, dar nu l-am mai văzut de un an” » Reacția lui Florin Prunea

Articol de , - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 23:12

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, a declarat că va părăsi formația din „Ștefan cel Mare” dacă problemele financiare nu se vor rezolva.

„Muncești în gol degeaba. În presă a apărut că am avut întârzieri de 15 zile, dar noi nu am mai primit banii de 2 luni. Dacă nu voi fi plătit, mă voi gândi în decembrie să plec. Am un copil de crescut.

Dacă nu vine Moș Crăciun, cu siguranță nu voi mai rămâne. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel”, a spus Nistor la finalul meciului.

Florin Prunea laudă ieșirea lui Dan Nistor: „Foarte bine a făcut, este un adevărat căpitan”

VEZI ȘI:

Dinamo - Poli Iași 1-0 // VIDEO+FOTO » „Câinii” respiră » Dinamo e la 2 puncte de play-off după prima victorie din ultimele 4 etape

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Decembrie 2019, 14:14
Postat de samertx pe 29 Noiembrie 2019, 23:41

Hai să-ți mai spun una, „smardoii” lui Dinamo nu mai au pe cine bate! Universitatea e desființată, Steaua este în liga a patra, Rapid vine la anul, dacă vine. Meseriașule! :))

bravo samertx ,frumos raspuns ! felicitari !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  02 Decembrie 2019, 14:05

pleaca nistore ,dar pleaca !nu moare dinamo fara tine !nu a murit in 90 cand a plecat mai mult de o echipa ,sa vedem daca acolo unde speri sa ajungi vei fi tratat ca o vedeta ,RATATA !!! DRUM BUN , dar sa nu indraznesti peste 2-3 luni sa ceri sa fii reprimit de dinamo ,lasule ! vei primi ceea ce meriti , ptr. ca la ultimile doua jocuri nu ai vrut sa ajuti echipa ,rusine !

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  01 Decembrie 2019, 10:23
Postat de Pierre Tzutzea pe 01 Decembrie 2019, 10:20

prosti inarmati cu arma caracteristica lor anume prostia. azi smecherii au dus si duc romania in derizoriu. unul ca tine a ajuns de comedie prin presa la ceea ce declari aratindu-ti limitele intelectuale si lipsa de staif. bun ! dar nu as fi crezut niciodata ca vei ameninta public. pleaca si daca astia iti vor da valea nu iti va fi bine. vrei golf si alte tari care ti-au promis bani multi? foarte bine dar nu lovi in cei care te-au lansat si s-au luptat pentru tine ca sa ajungi la o nationala. la cfr dece nu ai functionat? ceva nu a mers si nu merge cind ai linga tine oameni foarte buni. iti place sa te balacesti in submediocritate si se vede pentru ca presa este inca indulgenta cu tine. repet mai rau ca toate este lipsa ta de caracter sa faci cunoscut din bucataria clubului ce se intimpla si apoi sa mai asi ameninti cind ei sint in durere. iti vor da banii si nu stai in banii astia. pentru licenta trebuie sa dea banii oricum. nu mureai tu din asta. sint convins ca deja dinamo vor cauta inlocuitor si vei plati penru porcaria asta... facuta. repet sint fapte unde esti de inteles dar nu poti fi de acord. da trebuie sa se dea banii dar nu faci asa ceva. cind nu o sa mai fi in club spune ce vrei. nu iti convine dai in judecata fa altceva dar nu te plinge presei ca un acefal. sa-ti fie rusine!

si inca ceva. la cum ii cunosc pe cei de la dinamo nu te vor ierta pentru ce ai facut pentru gilceava si instigare intr-un fel intr-un moment greu. am scris atit de multe de badea de popovicioiu de dinu si nu la superlativ de negoita etc. asa ca nu sint de partea cuiva dar este o regula. ia priveste la narcis raducan baiat cu scoala cu bun simt care a refuzat sa dea din casa dupa ce a plecat cu scandal de la baecali care l-a dat afara. a spus ca a fost parte din club si nu poate sa vorbeasca cele intimplate acolo. bravo narcis... invata nistore ca nu se termina lumea cu tine. si cind barca este in deriva nu da copita in fata celor care te-au ajutat cindva. atit

Vezi toate comentariile (78)
Comentează