FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo propune un schimb Ze Kalanga - Keseru

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2007 00:00

Dupa ultimele fapte ale lui Ze Kalanga, "ciinii" vor sa-l vinda pe mijlocasul de 24 de ani. Pretul solicitat? 500.000 de euro. Suma este considerata prohibitiva de catre cluburile ce s-au interesat de mijlocasul dreapta. Sivasspor e gruparea care a intrebat cel mai mult despre posibilitatea de a-l cumpara pe angolez, insa ofera doar 250.000 de euro. In ultima perioada si FC Nantes i-a chestionat pe dinamovisti cu privire la suma solicitata pentru african. si francezii ofera maximum 250.000 de euro, mai ales ca formatia din Hexagon se confrunta cu probleme financiare, dupa ce gruparea a retrogradat in liga secunda.

Impotriva Rapidului
Nemultumiti de suma oferita, dinamovistii au facut o contraoferta. "Vi-l dam gratis pe Ze, ni-l dati gratis pe Claudiu Keseru. Apoi negociem, fiecare, cu jucatorii la contractele individuale. Sint de acord amindoi, incheiem afacerea", a fost propunerea ros-albilor. Iar "ciinii" au lasat un termen limita, 30 iunie, pentru a primi un raspuns.

Prin achizitionarea lui Keseru, Dinamo vrea sa dea o lovitura de imagine, dar si una Rapidului! Patronul giulestenilor, George Copos, a declarat in mai multe rinduri ca il doreste pe atacantul de 20 de ani, de aceea ros-albii cauta sa li-l sufle celor din Grant. Keseru este de mai multa vreme in atentia dinamovistilor. In urma cu mai bine de o luna, cind Nantes nu era retrogradata, "canarii" au cerut romanilor 1,5 milioane de euro pentru a-i da jucatorului dezlegarea.


220.000 de euro a platit vara trecuta Dinamo pentru achizitionarea lui Ze Kalanga, mijlocasul avind un salariu stagional de 75.000 de euro

300.000 de euro a achitat Nantes in 2004 pentru a-l cumpara pe Keseru, oradeanul cistigind aproximativ 300.000 de euro pe stagiune

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează