FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo rămîne fără jucători. 14 fotbalişti au plecat din Ştefan cel Mare numai în 2011

Iată lista jucătorilor plecaţi de la Dinamo în acest an
Iată lista jucătorilor plecaţi de la Dinamo în acest an

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 12:30

Şefii lui Dinamo se chinuie să facă rost de bani din toate părţile, astfel că plecarea jucătorilor este inevitabilă. Mai grav pentru echipa din Ştefan cel Mare este că lotul se subţiază pe zi ce trece, iar de noi-veniţi nu poate fi vorba.

Nu mai puţin de 14 jucători au pierdut "cîinii" în 2011, majoritatea plecînd gratis, aflîndu-se la final de contract. Şi lucrurile nu se opresc aici, pentru că Dinamo îl va pierde şi pe Marius Alexe, care va fi împrumutat la Cesena în schimbul a 600.000 de euro.

"Ne-am înţeles în mare parte pentru împrumutul lui Alexe pînă în mai 2012, cu opţiune de transfer definitiv. Nu s-au semnat actele deocamdată, iar pînă cînd nu vor fi parafate nu putem spune că este afacerea încheiată", a spus aseară, la GSP TV, Ioan Becali.

În această situaţie, singura şansă pentru acţionarii lui Dinamo de a mai scoate bani pentru posibilele transferuri este vînzarea lui Gabi Torje, pentru care nemţii de la Wolfsburg sînt dispuşi să plătească peste 4 milioane de euro. Impresarul jucătorului, Cristi Opria, susţine că acesta îşi va decide viitorul săptămîna viitoare.

Liviu Ciobotariu va avea aşadar o misiune extrem de dificilă în a stabili un prim "11" cmpetitiv, fiind nevoit să se bazeze pe jucători precum Scărlatescu, Ioniţă sau Georgian Marcu, jucători care în sezonul  trecut "au pus umărul" la retrogradarea Urziceniului.

Dinamo în sezonul următor: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi , Dr. Grigore, Pulhac - Torje, D. Kone, Mărgăritescu, Bakaj - Dănciulescu, Ţucudean

Jucători plecaţi de la Dinamo în 2011
1.Emilian Dolha (contract reziliat)
2.Andrei Cristea (Karlsruher)
3.Cristi Pulhac (vor să-l păstreze, dar jucătorul nu vrea să rămînă la Dinamo)
4.Juan Pablo Garat (contract reziliat)
5.Adrian Cristea (U Cluj)
6.Marius Niculae (Împrumutat la Kavala, va fi împrumutat din nou în noul sezon)
7.Sergiu Homei (contract reziliat)
8.Elias Bazzi (contract reziliat)
9.Oscar Rubio (contract reziliat)
10.Vlad Munteanu (contract reziliat)
11.Ersin Mehmedovici (contract reziliat)
12.Ştefan Bărboianu (contractul expiră la 30.06. Pe 5 iulie se hotărăşte dacă devine liber de contract)
13.Valerică Găman (contractul expiră la 30.06. Pe 5 iulie se hotărăşte dacă devine liber de contract)
14. Ousmane N'Doye (Astra)

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (20)
marian79iulian
marian79iulian  •  25 Iunie 2011, 10:10

exceptandu-i pe torje, tucudean, balgradean si poate bakaj, in rest numai "plafonati" sau fara valoare ....cu o astfel de echipa mi-e greu sa cred ca terminam in primele 8!!!!!!!!!

redsef2005
redsef2005  •  25 Iunie 2011, 09:27

Ce sa spun, au plecat Homei, Bazzi si Garat, bine ca nu spuneti ca au plecat niste fotbalisti!!? In afara de ultimii trei de pe lista aia (N'Doye - care are totusi o varsta, Barboianu si Gaman), restul sunt umplutura umpluturii, cand au plecat au fost dati de rai, nu de buni!!

dinamovistulflorin
dinamovistulflorin  •  24 Iunie 2011, 22:43

Bai fratilor , voi toti de la GSP.RO sunteti stelisti?....Pai ce mai asteptati ....retrogradatii pe cei de la DINAMO ca DOAR EI ce va mai batea pe unde va prindea .... asa o sa va faceti liga lui Becali si jucati numai voi cu echipele voastre ...gen: GLORIA BUZAU SAU URZICENI , dar aveti grija ca si astia va BAT FARA SA VREA !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează