FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

VIDEO Mihai Iosif, show la interviu: „Atmosferă de Bacovia! Mi-a intrat glonțul, dar am scăpat”

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a stârnit din nou zâmbete cu discursul de la final. +10   FOTO
Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a stârnit din nou zâmbete cu discursul de la final.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 23:30 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 23:39

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a stârnit din nou voie bună cu discursul de la final.

„A fost dramatism, am egalat spre final. Altădată am fost egalați noi spre sfârșit. Cred că e un rezultat echitabil care mulțumește pe toată lumea. Prima repriză nu a fost reușită pentru noi.

Două goluri demne de un derby, foarte frumoase execuțiile, îi felicit pe cei doi marcatori, cum îi felicit pe toți din echipa mea pentru atitudine. 

Măcar acum au fost niște oameni în tribune, pentru că de etapa viitoare nu va mai fi nimeni. O atmosferă sumbră, de Bacovia”, a declarat Iosif la Look Sport+.

Întrebat dacă i-a trecut glonțul pe la ureche după golul lui Torje, Iosif a răspuns într-o manieră ironică: „Mi-a intrat glonțul un pic pe aici, pe la ureche, dar mi-am pus un leucoplast și am scăpat”.

Trebuie să fiu atent la meciul din Cupă, e un campionat lung, iar când sunt mulți absenți mi-e greu să improvizez. E posibil să schimb, pentru că dată viitoare am pierdut 4 jucători după jocul din Cupă
Mihai Iosif, despre „optimea” cu Poli Timișoara de joi

M-am speriat după ce am văzut ce s-a întâmplat cu Răuță, s-au întâmplat tragedii chiar în acea zonă a terenului dacă nu mă înșel
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Dacă ne uităm pe clasament, trebuia să câștigăm. Dar e un derby, ei au fost motivați, noi am început mai slab ambele reprize și e bine că plecăm un punct. Dinamo are o echipă bună și poate să bată pe oricine în România. Încă nu ne-am obișnuit foarte bine cu ritmul Ligii 1. Sper să prindem play-off-ul 
Horațiu Moldovan, portar Rapid

Două goluri de vis în primul Dinamo - Rapid după 6 ani!

Dinamo a ratat prima ocazie de gol. Răuță a primit un „assist” nesperat de la Dragoș Grigore, dar s-a pierdut în fața lui Moldovan și l-a luat la țintă pe portarul giuleștenilor (2). 

Au urmat atacuri bâlbâite de ambele părți. Execuția lui Bălan din careu a fost oprită de un meleu de jucători (12), iar șutul-centrare semnat de Torje s-a oprit în brațele goalkeeperului recent intrat în atenția naționalei (20).

+6 FOTO

Dinamo - Rapid » Probleme de respirație pentru Alex Răuță

Momente de panică înainte de pauză. În minutul 35, Alexandru Răuță a acuzat probleme serioase de respirație și nu a mai putut continua partida. Mijlocașul „câinilor” în vârstă de 29 de ani a resimțit o stare de rău, s-a întins pe gazon și a cerut schimbare. Răuță respira sacadat și a fost urcat în ambulanță având o mască de oxigen pe față.

Scandal înainte de Dinamo - Rapid » Jandarmeria: „Au agresat două persoane și am intervenit”
DINAMO - RAPID
Scandal înainte de Dinamo - Rapid » Jandarmeria: „Au agresat două persoane și am intervenit”

Dinamo - Rapid » Gabi Torje, ce gol!

Partida a fost reluată după 4 minute, însă jocul avea să fie deblocat cu adevărat abia în partea secundă.

În minutul 55, Sorescu a scos pe 16 metri la Torje, care a spart gheața cu o execuție perfectă: trasor fără preluare, direct sub transversală! 1-0.

Rapid, nevoită să iasă la joc, a dezamăgit de multe ori în ofensivă. De altfel, următoarea șansă importantă tot „câinilor” le-a aparținut. Mai exact, aceluiași Torje (72). Extrema a finalizat periculos un contraatac și numai plonjonul spectaculos al lui Moldovan a făcut ca tabela să nu consemneze 2-0.

Dinamo - Rapid » Carnat, ultimul cuvânt

Elevii lui Iosif au căutat în continuare egalarea, tot mai haotic odată cu trecerea timpului. Belu-Iordache a avut în gheată 1-1, doar că nu se aștepta ca Andrei Radu să rateze intervenția (79), iar balonul să ajungă la el.

Până la urmă, n-a fost să fie pentru Dinamo, foarte aproape să obțină prima victorie în Liga 1 după aproape 3 luni. Rezerva Nicolae Carnat a înscris în prelungiri: finalizare uluitoare de la 20 de metri, la vinclu! 1-1.

2.151 de faniau asistat la meci

2015e anul când s-a jucat derby-ul anterior Dinamo - Rapid, pe 11 aprilie. S-a încheiat 2-0 pentru „câini”, goluri Cmovs (ag.) și Gavrilă

Citește mai multe știri despre Dinamo - Rapid:

Gabriel Torje ia atitudine în privința vaccinului împotriva Covid-19: „Nimic nu e făcut să ne omoare! Dacă voiau asta, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”

Mircea Rednic anunță transferuri noi înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut vizita medicală doi jucători”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  24 Octombrie 2021, 13:43

Parcă nu avea voie să fie intervievat, că n-are licență!?!?!

tororosso
tororosso  •  24 Octombrie 2021, 13:31

Câtă ipocrizie și nesimțire la acest individ . Mihai Iosif, show la interviu ? ...dar cu ce drept încă dă interviuri sau deciziile la acești parveniți ca antrenori sunt luate în bășcălie .

maccarone707
maccarone707  •  24 Octombrie 2021, 08:04
Postat de paolo14 pe 24 Octombrie 2021, 06:46

Care a fost show-ul lui Mitza Păcănele?

tu esti prea prost ca sa intelegi, uita-te la *** ca e de nivelul tau

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează