FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 0-1

Încă un record negativ! E cel mai slab Dinamo din istorie

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1, în a doua rundă a play-out-ului din Liga 1, și tocmai a bifat o bornă neagră în istoria clubului.
Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1, în a doua rundă a play-out-ului din Liga 1, și tocmai a bifat o bornă neagră în istoria clubului.

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 00:10 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 00:12

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1, în a doua rundă a play-out-ului din Liga 1, și tocmai a bifat o bornă neagră în istoria clubului.

Toate detaliile despre Dinamo - UTA 0-1, AICI!

După două runde din play-out, Dinamo ocupă antepenultimul loc în Liga 1, cu 15 puncte acumulate. „Câinii” pot pica pe loc direct retrogradabil dacă Poli Iași o va învinge joi pe FC Voluntari!

Mai mult decât atât, Dinamo a ajuns la 18 înfrângeri în acest sezon. Este cel mai slab bilanț pe care „câinii” l-au înregistrat de la înființare și până în prezent!

3 punctea obținut Dinamo în ultimele 13 runde, doar 3 goluri marcate

Cele mai tari cadre din meciul Dinamo - UTA

+18 FOTO

Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo: „Într-o săptămână să dispară de aici!"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali: „FCSB a fost invitată în Super Ligă”

Eric dezvăluie de ce n-a jucat la Mediaș: „Era să-mi pierd piciorul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
rosu.aprins
rosu.aprins  •  21 Aprilie 2021, 13:35

Va rugam banati aberatiile existentiale si frustrarile clonelor gihsto-iiosifene! Mudaresc forumul fara motiv! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rosu.aprins
rosu.aprins  •  21 Aprilie 2021, 13:33

Portarul plecat gratis, din vina conducerii, poate nu ar fi gafat asa!... degeaba joci bine daca la suturi intamplatoare iei goluri parabile si de catre un copil!... pe urma, dupa ce ca au primit un penalty dupa 2 ani de zile, il ratezi cu nonsalanta!? Daca continua asa, Dinamo cva fi bagata cu siguranta de arbitri in b!

dansy
dansy  •  21 Aprilie 2021, 12:27
Postat de dante69 pe 21 Aprilie 2021, 08:50

Sunt dinamovist de când mă știu dar pentru această structură care își spune abuziv Dinamo nu am simțit nimic. Acum multi ani de zile in urma trebuia desființata și titulara intrată în legenda. Așa trebuie sa vedem agonia acestui cadavru care terfelește un nume important în sportul romanesc. Când mai aud si "mergem înainte!" ma trec frisoanele. Gata ajunge !

Din pacate pentru tine noi stiim ca ,mai ales,vechea Dinamo(care sa stii ca a fost desfiintata in 1990 si apoi, sub presiunea generalilor, din mil;itie reinfiintata)a terfellit fotbalul romanesc inca de la infiintare prin hotii de tot felul pe care cei mai in varsta suporteri nu le -au uitat.Sa va duceti in liga a doua ca destul ne-ati otravit prin ceea ce ati facut.Titluri si cupe furate prin arbitraje nenorocite.V-ati batut joc de multe echipe pe care le-ati furat constant.Nu mai scriu ca ma enervez cand vad ce tupeu aveti!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează