FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Rednic, entuziasmat de fotbalistul-problemă venit în iarnă: „Eram cel mai tâmpit dacă nu îl aduceam” » Când îl va putea folosi

Alexander Christovao i-a lăsat o impresie bună lui Mircea Rednic în cantonamentul din Antalya
Alexander Christovao i-a lăsat o impresie bună lui Mircea Rednic în cantonamentul din Antalya

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 18:24

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a lămurit la conferința de presă de la finalul meciului cu Poli Iași, 3-0, situația atacantului angolez Alexander Christovao, 25 de ani, sosit în „Ștefan cel Mare” în această iarnă și care e scos din circuit de o suspendare primită la fosta echipă. 

„Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam pe Christovao. A acceptat să primească 2.000 de euro și abia aștept să poată să intre în echipă. Va lipsi 8 meciuri”, a spus Mircea Rednic

Atacantul venit de la Zaglebie Sosnowiec a primit în Polonia o suspendare de 10 etape după ce a călcat pe piept un adversar, iar pedeapsa s-a reportat și în România. Astfel, vârful va putea fi utilizat abia după finalul sezonului regulat. 

1 golîn 5 meciuri a marcat Christovao pentru echipa națională a Angolei

Vezi și: CALCULE: Dinamo visează la play-off! Ce trebuie să se întâmple în ultimele 4 runde pentru a urca în Top 6 + etapa viitoare se poate juca TOTUL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
burgman
burgman  •  06 Februarie 2019, 08:28

Brrr

ge3orge3
ge3orge3  •  05 Februarie 2019, 21:22

Adevarata fata a lu Dinamo, o sa se vada atunci cand nu mai sunt nici sanse matematice de PLAY OFF . redMIC o sa inchida cofetaria de blaturi ( de tort) si RUSINEA ROMANIEI tine cu dintii de liga 1.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Februarie 2019, 21:21

2000 pe luna dar vreo 3 luni nu joaca. ii raman jumate de etape din playout si parca vad ca la vara pleaca. dar Doamne ajuta sa ma insel.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează