FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB îi amenință pe Rednic și Mureșan că vor fi dați afară: „Nu vom ezita să intervenim”

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 19:32 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 22:04

Fanii acționari ai lui Dinamo le-au transmis lui Mircea Rednic și lui Iuliu Mureșan că vor fi înlăturați „dacă situația devine dramatică”.

Criza de rezultate provoacă tensiuni la Dinamo. Antrenorul Mircea Rednic și administratorul special Iuliu Mureșan au primit un prim avertisment din partea suporterilor. 

Gabi Torje, criticat de o legendă a lui Dinamo pentru ultimele declarații: „Îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă!”
DINAMO
Gabi Torje, criticat de o legendă a lui Dinamo pentru ultimele declarații: „Îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă!”

„Am pus niște oameni, firesc este să îi lăsăm să își facă treaba, dar asta nu înseamnă că nu vom interveni. Nu vom avea nicio secundă de ezitare să intervenim dacă situația devine dramatică. Nu va fi decât un ultim glonț, cel de argint, nu ne permitem să nu îl tragem", a declarat purtătorul de cuvânt al DDB, Daniel Șendre, în cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta la Gold FM.

Fanii acționari ai lui Dinamo, avertisment pentru Rednic și Iuliu Mureșan: „DDB nu stă doar cu mâna în sân”

Șendre a adăugat: „Cu tot respectul pentru glorii, pentru oamenii de fotbal, ei știu și trebuie să înțeleagă... Dacă se va ajunge să ne despărțim, nu va fi o decizie luată de DDB pe baza resentimentelor. Interesul nostru este unul singur și este Dinamo. 

Noi, cei care apărem în fața lor și avem responsabilitatea încrederii investite, nu ne permitem să judecăm emoțional, nu ne permitem să intrăm în panică, să mergem într-un fel făcând bisericuțe, ori cu Mircea Rednic, ori cu Mureșan".

Reprezentatul DDB cere ca banii strânși din cotizațiile fanilor să fie cheltuiți responsabil. 

„Ai venit pe o funcție și ai o responsabilitate de făcut, indiferent care este numele tău. Nu e lipsă de respect, este o responsabilitate, este adevărul. Vorbim de 2,5 milioane de euro adunați de la oameni, DDB nu își permite să fie pierduți. Suntem calmi, avem încă încredere că pot redresa situația, dar DDB nu stă doar cu mâna în sân.

Domnul Mircea Rednic are un salariu aproape de cei care se bat la titlu. Noi nu vrem să vină gratis, noi din DDB o facem gratis, noi nu avem pretenția asta de la cei care vin în club. Îi includ pe toți, de la Mureșan, până la Rednic", a mai explicat Daniel Sendre la Gold FM.

„Trebuie să fie unitate la Dinamo”

Reprezentantul DDB îndeamnă la unitate. „În aceste momente trebuie să fie unitate, trebuie să fie un fel de introspecție, să analizeze ce au făcut bine și ce au făcut rău. Începând de la Mircea Rednic, până la domnul Mureșan, îl exclud pe domnul Zăvăleanu, el și-a făcut treaba foarte bine, pe partea de finanțe. Trebuie inclusiv team-managerul să își analizeze activitatea în cadrul clubului. 

Trebuie discutat cu jucătorii, poate au probleme acasă. Este job-ul lui să știe dacă au probleme personale. Trebuie să analizeze Mircea Rednic ce a făcut bine și ce a făcut rău, poate trebuia să gestioneze altfel situația lui Deian Sorescu, poate trebuie să folosească echipele pe care le-a folosit cu UTA și Rapid, nu știu, oamenii știu ce au de făcut, sunt profesioniști, nu ne panicăm", a mai spus Daniel Șendre.

Acesta a continuat cu alte săgeți spre Mircea Rednic: „Acum sunt lucruri pe care nu le poți controla, sunt lucruri care pot fi făcute mai bine. Au fost aduși 14 jucători care trebuie integrați, a fost o pregătire precară. Jucătorul de travaliu care este Răuță a cedat pe final cu Voluntari. Sunt convins că Mircea Rednic nu a uitat fotbalul.

Politica pe care a ales să meargă noua conducere, de a merge pe aducerea unor jucători, sigur că și-au asumat un risc, dar până acum rămâne doar risc, nu știu dacă a dat vreunul din ultimii jucători satisfacție, dar domnul Rednic știe acest lucru. Dinamo a ajuns la limita-limitelor, riscăm mult acest proces al insolvenței. Dar a fost adus și a acceptat că Dinamo să semneze cu Gluhakovic".

În perioada în care Dinamo a avut transferuri blocate, nu cred că nu înțelegea cineva situația, să nu ceară deblocarea transferurilor, era nevoie de concurență, era clar că era nevoie de jucători. Acum, cei veniți, dacă sunt potriviți, dacă mai puteau să joace fotbal, este responsabilitatea celor care au luat deciziile respective. 

Mircea Rednic este un om cu mare experiență, poate a văzut ceva în ei, eu l-am criticat pe Espinosa, sunt convins că Rednic nu s-a înșelat în cazul a 5 dintre ei
- Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB

VIDEO Totul despre Dinamo - FCU Craiova

Citește și: 

Detaliul remarcat de Trică la Dinamo înainte de meciul direct: „Asta îmi dă de gândit. Nu e o echipă stabilă”

„Câinii” sunt lângă Florești! » Dinamo, precum „lanterna” din Moldova penalizată pentru meciuri trucate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Noiembrie 2021, 11:27

Frati DDB-isti!Pai situatia nu e destul de„dramatica”cum ziceti voi?!Cat de„dramatica”sa mai se faca-daca echipa NU JOACA NIMIC-jucatorii nereusind sa lege doua pase si ajungand la poarta adversa doar...intamplator?!

alexpreda
alexpreda  •  25 Noiembrie 2021, 11:12

bai rednic, mai usor cu cheltuitul banilor lui elyass :)

geogeo
geogeo  •  25 Noiembrie 2021, 10:38
Postat de titiduru22 pe 24 Noiembrie 2021, 22:43

Strangeti si voi macar jumate din cat am strans noi ,poate va vinde Georgica vreo mioara sau doua :)))

Stie cineva daca in Liga 2 au voie sa mai cotizeze suporterii?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează