FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dinamo, scouter pentru Steaua » Ce superfotbalist mai pierd "cîinii" în dauna rivalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 16:09

Încă un jucător valoros ochit de Dinamo ar putea ajunge în curtea rivalei din Ghencea.

Steaua a reuşit în ultimii ani să pună mîna pe 4 jucători curtaţi de Dinamo, cheltuind puţin peste 3 milioane de euro. Acum, "roş-albaştrii" ar putea obţine 15 milioane numai pe Chiricheş, fundaş dorit de echipe ca AC Milan sau Manchester City. Acesta a fost la un pas să semneze cu echipa din "Ştefan cel Mare", dar a renunţat după ce "cîinii" i-au prezentat un contract cu 500 de euro lunar mai puţin decît îi promiseseră iniţial.

Alex Chipciu a fost deţinut în coproprietate de FC Braşov şi Sporting Piteşti, echipă care colabora cu Dinamo, dar NIcolae Badea n-a reuşit să blocheze tranzacţia. Rusescu a ajuns în Ghencea după o discuţie între Gigi Becali şi Cristi Borcea. "Mi-a zis atunci că l-am lăsat pe cel mai bun la Urziceni şi l-am luat imediat".

Dinamovistul transformat în stelist
Cel mai surprinzător transfer a fost cel al lui Paul Pîrvulescu. Mijlocaşul celor de la Gaz Metan se pozase cu tricoul lui Dinamo şi era suporter declarat al echipei, dar a ajuns să semneze cu Steaua. Acesta şi-a pierdut răbdarea, dinamoviştii nereuşind să ajungă la un acord cu medieşenii.

Urmează Stanciu
Cea mai nouă ţintă a "roş-albaştrilor", Nicuşor Stanciu, a fost la un pas de ajunge în "Ştefan cel Mare". Mijlocaşul de 19 ani semnase cu Vaslui în noiembrie 2011, dar n-a putut evolua pentru că situaţia privind interdicţia la transferuri a moldovenilor era neclară. Dinamo a intrat pe fir în ianuarie 2012 şi a îi propusese un contract pe 5 ani, dacă ar fi rămas liber de contract. Stanciu a rămas la Vaslui, iar din vară ar putea evolua în tricoul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
duta_dd
duta_dd  •  23 Martie 2013, 12:27

despre ianuarie 2012 intrebati-l pe fostul actionar din miami: CAP-dePORC

panacotar
panacotar  •  23 Martie 2013, 09:43

ce treaba are steaua aici ? care scoate banul si plateste cumpara, care nu....

extazy69
extazy69  •  23 Martie 2013, 00:45
Postat de acid02 pe 22 Martie 2013, 20:48

titlu de rahaT

Ce vina aveti voi?Oricum multumim pentru munca depusa,mai bine deveniti o firma de scouteri pentru noi (Steaua) va platim ce naiba! asa aveti timp sa va pregatiti de CL :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close