FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se întăreşte! "Cîinii" aduc un fundaş de la echipa care a eliminat Steaua din Ligă » Cosmin Moţi, cheia afacerii

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 21:34

Flavius Stoican a primit o veste cît se poate de bună înaintea meciului cîştigat pe teren propriu cu Pandurii, 3-2. 

Şefii echipei, ajutaţi de Cosmin Moţi, au reuşit să-l convingă pe finlandezul de 23 de ani Tero Mantyla să vină din iarnă la Dinamo, anunţă DigiSport.

Jucătorul lui Ludogoreţ va veni în iarnă, cel mai probabil sub formă de împrumut pentru 6 luni, urmînd ca Dinamo să aibă opţiune de cumpărare.

Finlandezul a venit la Ludogoreţ în urmă cu doi ani de la Inter Turku, dar în acest sezon a prins doar două meciuri în campionat şi unul în preliminariile UEFA Champions League. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
reddogsv
reddogsv  •  27 Octombrie 2014, 09:02
Postat de aly_dinamo pe 27 Octombrie 2014, 02:02

Sa vina. Mai slab ca Durimel nu poate sa fie... Desi...mi-ar placea sa i se dea mai multe sanse lui Nedelcearu. Dar e bine venit si finlandezul. Avem nevoie de intariri in aparare. Avem nevoie si de fundas stanga. Filip si Grecu sunt depasiti.

Daca se produce putina concurenta , e suficient!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  27 Octombrie 2014, 02:02

Sa vina. Mai slab ca Durimel nu poate sa fie... Desi...mi-ar placea sa i se dea mai multe sanse lui Nedelcearu. Dar e bine venit si finlandezul. Avem nevoie de intariri in aparare. Avem nevoie si de fundas stanga. Filip si Grecu sunt depasiti.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Octombrie 2014, 01:58
Postat de goggu.mecanicul pe 26 Octombrie 2014, 22:02

a jucat si 2 meciuri in UCL, unu in preliminarii si unul in grupe cu real madrid, din ce spune moti am putea da lovitura cu el, oricum mai slab decat duracel sau adi popa2345578 nu poate sa fie.

Tero Mäntylä stoper dreapta, exact ce nu are dinamo de calitate. 23 de ani, 79 kg si 1,85 a jucat la SJK. Portsmouth (2 ani), Inter Turku si Ludogoret Razgrad. a fost component la Finland U 19 si U 21.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează