FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo se răzbună pentru Marica » "Câinii" au adus un stelist care a făcut spectacol afară! Este cel mai bun transfer al iernii. "Vin pentru EURO"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 10:09

Dinamo bifează cel mai important transfer al echipei și a ajuns la un acord cu mijlocașul central Eric Bicfalvi.

UPDATE 15:20

Eric Bicflavi a fost prezentat oficial la Dinamo.  Mijlocașul de 28 de ani a semnat pe șase luni cu formația alb-roșie.

 

OFICIAL. Eric BICFALVI la DinamoBucurești, 16 februarie 2016. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Tuesday, February 16, 2016

 

 

UPDATE 11:00

Eric Bicfalvi a efectuat vizita medicală și a vorbit pentru prima dată despre transferul la Dinamo.

"Mă bucură acest interes al lui Dinamo pentru mine. Știu că trecutul meu este stelist, dar nu nu am nimic de comentat. Eu sunt un jucător profesionist și voi încerca să dau toul pentru echipă și pentru mine.

Revenirea în Liga 1 a fost o alegere grea pentru mine, dar cred că este o alegere bună" Bicfvali, la Dolce

Știrea inițială:

În vârstă de 28 de ani, Bicfalvi vine liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu formația chineză Liaoning Whowin, anunță DolceSport.

"Pentru a juca la EURO, cea mai bună soluție ar fi să joc în România, timp de șase luni. Nu exclud să mă întroc. Sunt câteva discuții" Eric Bicfalvi, pentru GSP, 7 februarie

Bicfalvi va semna o înțelegere pe 6 luni cu formația alb-roșie, urmând ca la vară să se transfere în străinătate. Astfel, jucând în Liga 1, mijlocașul are șansa de a prinde lotul României pentru EURO 2016. Bicfalvi a jucat la Steaua în perioada 2007 - 2012, bifând 63 de meciuri și trei goluri.

"Bicfalvi este unul dintre cei mai buni și talentați mijlocași pe care îi are România. Recuperează foarte bine mingea, dar este bun și pe faza ofensivă. În plus, mai dă și goluri" Gică Hagi, în 2014

Cea mai bună perioadă a românului a fost în Ucraina, unde a strâns 72 de meciuri, între 2012 și 2015, la Volyn Luțk.  

Pentru ucraineni, Bicfalvi a marcat 26 de goluri și a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători din Ucraina, fiind dorit de echipe importante.

Bicfalvi poate juca atât ca mijlocaș defensiv, în fața apărării, cât și ca mijlocaș ofensiv. La echipa națională, mijlocașul are doar o selecție.

Pe aceste două posturi, Dinamo are mai mulți jucători, Paul Anton, Ekeng și Palici, dar acolo mai pot fi folosiți Filip, Nedelcearu și Hanca.

900.000 €este cota lui Bicfalvi, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (110)
1745flo
1745flo  •  16 Februarie 2016, 21:53

ne-am betonat la mijloc cu Ekeng, acum si cu Eric!

zidane92
zidane92  •  16 Februarie 2016, 19:50
Postat de neaga1900 pe 16 Februarie 2016, 17:36

Deci "tanara speranta" a Stelei a ajuns la Dinamo.... Va dati seama!? O pierdere mare pentru fcsb, deja am auzit ca Reghekamf a anuntat ca nimeni de la Steaua nu va mai manca in urmatoarea saptamana, nimic!

Dinamo a facut un transfer si punct. Daca erati oameni inteligenti intelegeati asta si luati lucrurile ca atare. Voi, prost crescuti si aroganti din fire ati simtit nevoia sa ironizati incercarea lui Dinamo de a se razbuna ca l-a luat pe marica, o incercare vazuta doar de un om "coleg de iq" cu voi ,adica zero, in rest nimeni de la Dinamo nu a zis nimic nici legat de marica, nici de bicfalvi si nu a facut o comparatie intre ei!

neaga1900
neaga1900  •  16 Februarie 2016, 17:36

Deci "tanara speranta" a Stelei a ajuns la Dinamo.... Va dati seama!? O pierdere mare pentru fcsb, deja am auzit ca Reghekamf a anuntat ca nimeni de la Steaua nu va mai manca in urmatoarea saptamana, nimic!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează