FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Detaliul care a umbrit debutul lui Niculescu » Ce au scandat suporterii de pe "Dinamo" la meciul cu Sepsi + 2 gesturi care nu s-au văzut la TV

Norul de fum de la torțe a plutit deasupra arenei din Ștefan cel Mare Foto: Raed Krishan
Norul de fum de la torțe a plutit deasupra arenei din Ștefan cel Mare Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 13:35

Dinamo a remizat vineri seară în Ștefan cel Mare cu Sepsi, 0-0, la debutul în Liga 1 al lui Claudiu Niculescu pe banca roș-albilor.

Iată 3 informații de interes de la partidă:

1. Suporterii nu au fost mobilizați de schimbarea de antrenor și nu au venit în număr mai mare ca de obicei la meci, fiind aproximativ 1.200 în tribune.

Aceștia au fost protagoniștii unui nou episod xenofob. Pe toată durata partidei, fanii din Peluza Cătălin Hîldan în principal, dar și cei din restul stadionului în anumite momente, au scandat injurii la adresa minorității maghiare, au aprins torțe și au incitat la violență verbală.

Fanii dinamoviști au fost implicați într-un alt episod discriminator săptămâna aceasta, la prezentarea lui Claudiu Niculescu, atunci când au afișat un banner pe care scria "A. David (n.r. președintele clubului) este gay".

La meciul cu Sepsi din play-off-ul sezonului trecut, suporterii "câinilor" au furat un steag al Ungariei, în timp ce fanii covăsnenilor scandau "Ria, Ria, Ungaria!". Detalii AICI!

2. "Vrem un N&D Grozav" a fost unul dintre bannerele din PCH, aluzie la posibilul transfer al lui Gicu Grozav și la improbabila revenire a lui Ionel Dănciulescu, cel care a demisionat recent din conducerea clubului. Suporterii își doreau ca la Dinamo să se refacă celebrul cuplu N&D, Niculescu-Dănciulescu, supermarcatori ai "câinilor" în perioada când activau ca fotbaliști.

3. La finalul meciului, Claudiu Niculescu a dat mâna cu adversarii și cu elevii săi, pe ultimii îndemnându-i să meargă la galerie pentru a-i aplauda pe fani. Antrenorul dinamovist a preferat să nu meargă cu ei și a rămas la centrul terenului, unde i-a așteptat pentru a intra împreună la vestiare. Spre tunel a fost aplaudat de fanii prezenți la tribuna a doua.

Vezi și: Dan Nistor, mesaj către contestatari + Ce spune despre Claudiu Niculescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
lionforever
lionforever  •  30 Septembrie 2018, 07:40
Postat de ticbis pe 29 Septembrie 2018, 17:33

In lumea civilizata federatia de fotbal suspenda terenul dinamovistilor pe minim 3 etape si aplica o amenda de cel putin 20 de mii de euro clubului Dinamo! Conform regulamentelor in vigoare!

Ce sa le suspende ca si asa sunt bătuți de soartă sa joace pe stadionul ala stil penitenciar, de păcatele trecutului se plătesc, lăsat amintire de predecesorii lor torționari peste care plutește umbra lui postelnicu și ficior etc.

amicu
amicu  •  29 Septembrie 2018, 19:59

De ce nu vă întrebați că atunci când joacă contra lui Hernmastad nu are nimeni cu sașii? In schimb pe secui nu ii suporta nimeni? De ce oare???

amicu
amicu  •  29 Septembrie 2018, 19:58

Ce au făcut rău fata de secui???? Ăștia au mai multe drepturi și respect zero pentru țara în care se afla. Imnul ținutului Secuiesc și a visurilor erotice nu invita la ură??? Steagurile aberațiilor secuiești nu invita la ură?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează