FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SEPSI - DINAMO 0-1 // Anunț categoric făcut de Alexandru David: „Dinamo e clubul #1 din România! La o palmă primită, dăm 10 pumni înapoi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 10:19

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a spus că va schimba strategia la echipa roș-albă. Dacă până acum a încercat să stea departe de scandaluri, oficialul dinamovist nu va mai accepta ca lumea să critice clubul la care lucrează.

„Am încercat să avem un alt stil de comunicare, de a ne comporta. Dar acum trebuie să ies și să apăr clubul. În acest domeniu nu poți să întorci obrazul când ți se dă o palmă. Dacă faci asta ești luat de fraier.

Dinamo este cel mai titrat club din România, potrivit realității. Dinamo este clubul numărul 1 din România. Nu poți să fii obraznic și să începi să calci clubul în picioare. Schimbăm foaia! La o palmă primită, vom da 10 pumni înapoi. Dar nu vom da niciodată primii.

Noi am încercat altceva, dar nu ne-a ieșit. Acum trebuie să ne schimbăm. Nu mai stau să văd cum toată lumea, care nu are informații la zi, vorbește de Dinamo. Trebuie să arăți respect când intri în «Ștefan cel Mare»”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

„M-am dus la Rednic și i-am zis «Am nevoie să ne ajuți». Nu m-am dus să-l înnobilez și să-i spun «Hai la Dinamo ca să te fac cavaler Jedi». Am discutat cu alți conducători, dinamoviști, dar singurul care a vrut să vină a fost Rednic. Mi-a zis direct «vin». I-am spus «păi, stai! Nu pot să-ți dau 100.000 de euro». Și mi-a zis «Pui pe hartie ce poți să îmi dai și vin»”Alexandru David

Vezi și:

VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
emil1986
emil1986  •  10 Februarie 2019, 16:47
Postat de rocky2 pe 10 Februarie 2019, 15:51

Asta i-a durut rau pe fcsbei!:)))

Da, i-a durut si-i doare pe stelisti/fcsbisti mai ales pt. faptul ca mimamo de 13 ani nu conteaza in lupta pt. titlu. :))) Mai ai ma frati, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  10 Februarie 2019, 15:51

Asta i-a durut rau pe fcsbei!:)))

emil1986
emil1986  •  10 Februarie 2019, 15:13

Da, la in favoarea lor este intr-adevar nr. 1 echipa fostei securitati comuniste, mimamo.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close