FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // VIDEO+FOTO Ceva s-a schimbat! Claudiu Niculescu întărește defensiva "câinilor" + Clasamentul actualizat

FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 16:29

Dinamo și Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, în primul meci al etapei cu numărul 10 din Liga 1.

Prima repriză a fost greu de privit pentru cei aproximativ 1.200 de fani prezenți pe arena din Ștefan cel Mare. Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe au adoptat cartea prudenției. Singurele ocazii de poartă au venit în urma unor șuturi de la distanță. Ambele i-au aparținut lui Nistor, în minutele 29 și 34, și de fiecare dată mingea s-a scurs la mai bine de un metru de poartă.

Partea a doua a fost mai vie. Salomao a avut o bună oportunitate de gol în minutul 72. A scăpat din marcajul fundașilor centrali, și-a făcut mingea spre centru, pe piciorul drept, dar a trimis defectuos. Sorescu a șutat și el periculos 3 minute mai târziu. Niczuly a respins în față.

Sepsi a avut șansa ei. Istvan Fulop a a efecutat periculos o lovitură liberă, iar Tandia a reluat cu capul, întinzându-l serios pe panamezul Penedo.

Niculescu a riscat, l-a introdus pe Subotic și a jucat cu două vârfuri în ultimele 20 de minute, iar Dinamo a presat. Șuturile au curs la poarta lui Sepsi, cu aceeași Salomao și Sorescu actori principali. Dinamo a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 78. Dejan Sorescu a pătruns în careu și s-a prăbușit, dar Marius Avram a lăsat jocul să continue.

A patra remiză din 5 înfruntări între cei doi tehnicieni, Claudiu Niculescu și Eugen Neagoe, o duce pe Sepsi pe poziția a 3-a în Liga 1. Dinamo rămâne în zona play-out-ului, pe 10. 

Dinamo - Sepsi  0-0

clasament actualizat 

liga 1

Echipele de start

Dinamo București: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici - Cooper, R. Grigore - Hanca, D. Nistor, Salomao - D. Popa
Rezerve: Eșanu - Delorge, M. Popescu Sorescu, Gomelt, Subotic, Moldoveanu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vașvari - Drăghici, I. Fulop, Nouvier - Tandia
Rezerve: Fejer - A. Rus, I. Ursu, Y. Hamed, Mensah, Karnitski, Fl. Ștefan
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Dinamo, București
Arbitru: Marius Avram

programul etapei cu numărul 10

Dinamo - Sepsi OSK 0-0
Sâmbătă 19:15 Voluntari - FC Botoșani
Duminică
16:00 Gaz Metan - Poli Iași
18:00 Viitorul - Astra Giurgiu
21:00 Hermannstadt - FCSB
Luni
18:00 Chiajna - Călărași
21:00 CFR Cluj - Craiova

 
 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (125)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Septembrie 2018, 09:02
Postat de john.milne pe 28 Septembrie 2018, 17:26

Un blat omenos, 3 puncte asigurate pentru rinisti la debutul lui niculescu... sa fie bine ca sa nu fie rau

Aceleasi tampenii scrise si inainte de meciul cu Iasi. Va mai si dati likeuri intre voi fecesebistii la toate aberatiile. Cum are Dinamo meci undeva hai sa o bagam repede dinainte pe aia cu blatul in caz ca Doamne-fereste castiga ! Cum era expresia aia ' hotul striga hotii'. Putem sa o adaptam la ' fecesebe striga blatistii' oare ?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Septembrie 2018, 08:54

Nu inteleg criticile la adresa lui Claudiu la 3 zile dupa ce a preluat echipa. Vorbim ca a bagat autobaza, dar uitam ca a jucat o repriza aproape cu 2 atacanti. Iar daca Salomao sau Sorescu trageau mai bine, sau Avram acorda penaltiul f clar la Sorescu, se termina totul cu bine pt Dinamo. Nu ne-a lipsit mult. Apropos, cand si sub ce antrenor a jucat Dinamo cu 2 varfuri ultima data ? Chiar si Bratu, la cel mai bun rezultat al lui din acest sezon 1-0 cu Viitorul, a jucat defensiv si a asteptat o oportunitate de a marca. Cine se asteapta ca Dinamo cu lotul asta sa joace ca Realul trebuie sa se tempereze ! Trebuie realism, nu fantezii acum. Nici Rednic cu lotul mult mai bun decat ce avem acum nu juca f ofensiv si spectaculos.

zecs93
zecs93  •  29 Septembrie 2018, 06:44

Vai de noi, play-outul o sa ne devina un vis greu realizabil, anu asta cu regret in suflet v-o spun ca ne luptam la evitarea retrogradarii, nu am jucat nimic si clar asa vom juca si deacum inainte, eram sigur ca Niculescu vine cu autobaza ( cum a fost si la Voluntari) doar-doar sa nu pierdem si sa nu primim gol, ce era Dinamo vraiste in aparare dar acum , cand vine un jucator advers la noi in careu vor sari toti 4 fundasi cetrali ai nostri pe el, urit, urit, nu mi-a placut deloc cum am jucat, Sepsi merita victoria, au jucat mult mai bine decat noi !!! In iarna acum trebuie schimbata toata echipa nene, toataaaaaaaaaaaaa !!!

Vezi toate comentariile (125)
Comentează