FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și Steaua puteau realiza afacerea anului! Andone a dat detalii

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 16:48

Harlem Gnohere continuă să rămână la echipa secundă a lui Dinamo, unde a fost trimis pe 14 septembrie, însă Ioan Andone e cu gândul la un stelist.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat la conferința de presă dinaintea partidei cu Viitorul dacă și-ar dori un schimb Gnohere - Toșca.

"Da, în vară (n.r. în vara care abia s-a încheiat). Dar acum iar devine subiect. Eu nu mint, a fost o idee în vară ca Toşca să vină la noi. El a semnat prelungirea contractului cu Steaua, bravo lui, nu am nimic personal cu băiatul. Nu am tulburat apele la Steaua, le-au tulburat ei. Eu puteam să spun asta şi acum două luni", a răspuns Andone zâmbind.

1.800.000 €
este cota lui Toșca, potrivit transfermarkt.de

Alin Toșca, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și fundaș stânga, iar după accidentarea lui Pintilii a fost numit căpitanul Stelei. Acum, fundașul are un salariu de 15.000 de euro pe lună.

"Gnohere are antrenament, o să joace şi vineri la Dinamo 2 şi mai vedem. Nu ştiu, vedem, până la urmă e jucătorul nostru şi dorim să fie cu noi"
Ioan Andone

Citește și: Andone aruncă bomba pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua: "El ne-a căutat!" » Jucătorul iese la atac: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
1550906695171986
Stefan Dan  •  20 Septembrie 2016, 00:50

Pinochio din Ștefan cel Mare .....

banciuu
banciuu  •  19 Septembrie 2016, 20:33
Postat de banciuu pe 19 Septembrie 2016, 20:32

Adevarul este ca un fundas slab te ingroapa cu M.City sau Rosebonrg.Ai dreptate aici.Dar oare in ce categorie intra fundasii care te ingroapa cu echipe gen ASA sau Gaz Metan?E grav ma gandesc :)).

Rosenborg""

banciuu
banciuu  •  19 Septembrie 2016, 20:32
Postat de zecs93 pe 19 Septembrie 2016, 19:32

Ce vede andone la closca aia ?? sa nu uite ca ala i-a ingropat cu Man.City la primu gol, cand s-a vazut ce valoare are cu preluarea aia, sa nu uitam si meciu cu rosenborg cand a fost prastie iar ceilalti erau elasticu, sa ne laseee fcsb cu ce si-ar dori ei :))) gnohere e unu din cei mai buni atacanti din liga 1, alin closca e unu din cei mai slabi fundas centrali din RO !!!

Adevarul este ca un fundas slab te ingroapa cu M.City sau Rosebonrg.Ai dreptate aici.Dar oare in ce categorie intra fundasii care te ingroapa cu echipe gen ASA sau Gaz Metan?E grav ma gandesc :)).

Vezi toate comentariile (36)
Comentează