FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Dinamo - Slaven Belupo, de la ora 15:00

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Roş-albii vor juca astăzi prima partidă de verificare din stagiul turcesc, adversară fiind formaţia croată (locul 3). Meciul va începe de la ora 15:00. Comentariul text al partidei poate fi urmărit pe telefonul mobil, prin intermediul Gazetei de buzunar, din platformele Vodafone live, I-Mode Cosmote şi Zapp Mobile.

Cele mai importante amănunte de la meci vor fi în timp real pe www.dinamovisti.ro. Cristi Borcea le-a transmis jucătorilor că au obligativitatea în acest turneu să învingă în fiecare amical, altfel riscă să fie amendaţi. Totodată, Cornel Ţălnar a discutat ieri cu fotbaliştii şi le-a transmis că meciurile, şapte la număr, din stagiul din Antalya vor fi hotărîtoare în stabilirea primului "unsprezece" din primăvară.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  06 Februarie 2008, 11:04

Poate nu sunt asa de importante victoriile in pregatiri... Avem trista experienta din vara , asa ca o pregatire cat mai buna poate ne va face din nou invincibili!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează