FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo speră în continuare că va juca în Europa în vară: ”Veștile sînt bune!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 20:40

Dinamo a ieșit în septembrie din insolvență, însă a făcut-o după termenul care i-ar fi permis să participe în cupele europene încă din sezonul viitor. Chiar și așa, ”cîinii” cred că pot obține o derogare.

"Eu știu că domnul Negoiță a fost în Elveția și că veștile sînt bune. Acum problemele sînt aici în România. Sper să se rezolve. Dar în primul rînd să ocupăm noi un loc care să ne permită să mergem în Europa", a spus Mircea Rednic.

Dinamo ar fi trebuit să iasă din insolvență pînă la sfîrșitul lunii mai pentru a putea participa în sezonul viitor al cupelor europene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Noiembrie 2015, 15:12

la gara hotilor,iar vreti sa ne faceti de ras cu toti pescarii

1615275382087697
Yuri Firsov  •  07 Noiembrie 2015, 12:08

NEGOITA stie ca DINAMO NU POATE JUCA IN EUROPA DAR...FACE CIRCUL ACESTA PENTRU A "IMBARLIGA" DE MINTE PE UNII SUPORTERI MAI "PROSTUTI"CARE IL SI CRED!!!!sa vedeti ce TUSAMI VA VENI PESTE FRATII NEGOITA CAT DE CURAND!!!plecarea lui PONTA "LE VA DARAMA"IMPERIUL HOTIEI SI NEREGULILOR!!!acum sa-i vedem cum vor PLATI TAXELE SI IMPOZITELE LA ANAF SI...se vor vedea si NENOROCIRILE FACUTE DE UN NEGOITA LA PRIMARIA SECT.3!!!o sa vedeti!!!!!

calinescu_
calinescu_  •  07 Noiembrie 2015, 08:50

NEGOITZA E DE ADMIRAT DAR DIN PACATE PE STRAMBU IL INTERESEAZA DOAR COMISIOANELE .....!!!!! CUM SE EXPLICA ALTFEL RENUNTAREA LA VALY LAZAR SI LA BOUBACAR ????? STRAMBU TREBUIE SA PLECE DE URGENTZA , ALTFEL COMPROMITE VIITORUL LUI DINAMO ....!!!! NU NEG CA ESTE UN MESERIAS , INSA PE EL NU-L INTERESEAZA DINAMO ABSOLUT DELOC , PE EL IL INTERESEAZA DOAR COMISIOANELE ....!!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează