FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere: "Fără un investitor, putem să ajungem ca Rapidul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 17:34

Gloria dinamovistă Costel Orac a vorbit despre situația în care se află Dinamo și despre scandalul dintre Ionuț Negoiță și Nicolae Badea.

"Mă tem că lucrurile vor merge din rău în mai rău și, fără un investitor, putem să ajungem ca Rapidul", a declarat Orac, conform Sport Total FM.

În prezent șef la Centrul de Copii și Juniori de la Concordia Chiajna, Orac a vorbit și despre tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, unde echipa ilfoveană va întâlni Astra:

"Noi suntem pe val, jocul a evoluat și avem speranțe în campionat, dar și în Cupă, unde vrem să legăm niște victorii. Chiar dacă nu am discutat încă, sunt convins că toți antrenorii își doresc o participare cât mai îndelungată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
chris_bu67
chris_bu67  •  12 Octombrie 2017, 09:48

Dacă vine Marius Stan president am scăpat,pt. că va investi o parte din banii de la Oțelul-2011! :)Forza băi băieți!

standart
standart  •  12 Octombrie 2017, 08:51

Asa sa fie!

oricare
oricare  •  11 Octombrie 2017, 21:31

Ce vocali sunt Pauker-istii p-aici :))) Cine vorbesc de rusini si mizerii. Carmen si acum plange... Ordinariilor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează