FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele rezultate creează panică la Dinamo + Urmează un meci de o importanță vitală!

Dinamo are în continuare un sezon de coșmar // FOTO: GSP
Dinamo are în continuare un sezon de coșmar // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 22:20

Dinamo tremură serios! Primul eșec din play-out, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, și un joc nefavorabil al rezultatelor i-au adus pe „câini” la doar două lungimi de locul 12, ocupat de Hermannstadt, echipa lui Vasile Miriuță.

Dinamo începuse bine play-out-ul, o învinsese pe Dunărea Călărași, dar înfrângerea de la Mediaș îi produce adevărate coșmaruri echipei lui Mircea Rednic!

Dinamo a căzut pe locul 9, cu 19 puncte, cu doar două mai mult decât Hermannstadt, ocupanta locului 6, care duce la baraj.

Deocamdată, roș-albii sunt totuși departe de locurile direct retrogradabile. Concordia e pe ultimul loc, cu 11 puncte, în timp ce Dunărea Călărași se află pe penultimul loc, cu 13 puncte.

Urmează „derby-ul” cu Hermannstadt

După pauza competițională, pe Dinamo o așteaptă un meci de o importanță vitală contra lui Hermannstadt. Partida se va juca în „Ștefan cel Mare”, iar o eventuală înfrângere ar putea s-o ducă pe Dinamo pe loc de baraj, în locul sibienilor.

„Sunt echipe bune în play-out, e o luptă mare, crâncenă. Cu siguranță că sunt emoții pentru retrogradare. Te lupți, te lupți, n-ai ce să faci!”
Ioan Filip, mijlocaș Dinamo, după înfrângerea de la Mediaș

PROGRAM etapa 2 play-out

CLASAMENT PLAY-OUT

Citește și: Niculescu, despre gafa lui Grigore și riscul ca Dinamo să retrogradeze: „Nu trebuie să faci așa ceva”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
2312469575745164
Dan Scarlat  •  19 Martie 2019, 20:04

https://supervizor.ro/bomba-poli-timisoara-a-cerut-falimentul-dinamo-banatenii-revendica-minim-270-000-euro-tva-suma-care-provine-din-transferul-lui-dorin-rotariu-la-fc-bruges/

952030968311337
Pavel Danut  •  19 Martie 2019, 10:52

La DNA nu a creat panică după astra-fcsb ?Întreb pentru un prieten !

vasy86le
vasy86le  •  19 Martie 2019, 10:44
Postat de steauacampioana1 pe 19 Martie 2019, 00:18

bah,de bine de rau ,noi jucam doar pe teren si in europa se vede ca doar noi aducem puncte. dar cand mafia face campioane de carton gen astra,viitorul sau cfr care sunt eliminate ruisnos din europa champion,inca din primul tur,ce naiba poti sa spui? pai cand a fost Steaua eliminata inca din primul tur in europa? in fine,chiar nu mai conteaza,eu nu stiu ce retrogradare visezi tu cand anul trecut ati terminat pe locul 7 facand mai multe puncte decat primul loc din playoff. wtf?

Pai nu vezi, toti zic ca Dinamo se lupta la retrogradare anul asta, cum a pierdut un meci, gata, Dinamo e la 2 puncte de locurile de baraj, Dinamo are emotii, hai ma sa fim seriosi, Dinamo are buget de locurile 3-4 si unii se gandesc ca Dinamo retrogradeaza.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează