FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Dinamo a rezolvat transferul unui jucător de la Universitatea Craiova!

Antoni Ivanov, într-un meci cu FCSB // foto: Imago Images
Antoni Ivanov, într-un meci cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 11:35 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 15:52

Dinamo a rezolvat împrumutul mijlocașului bulgar Antoni Ivanov (26 de ani), de la Universitatea Craiova.

UPDATE ora 13:30 - Dinamo a anunțat împrumutul lui Ivanov 

Dinamo a anunțat oficial că a rezolvat împrumutul lui Ivanov. „Câinii roșii” vor avea opțiunea unui transfer definitv la finalul sezonului.

Imagine incredibilă înainte de Dinamo - FCSB » Cum arată gazonul din „Ștefan cel Mare” + Ironia lui Mihai Stoica: „Am crezut că e triunghiular”
Dinamo - FCSB
Imagine incredibilă înainte de Dinamo - FCSB » Cum arată gazonul din „Ștefan cel Mare” + Ironia lui Mihai Stoica: „Am crezut că e triunghiular”

Știrea inițială - Antoni Ivanov, definitiv la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au mai reușit o mutare de forță pentru acest mercato la Dinamo, convingându-l pe Ivanov să semneze cu Dinamo, după săptămâni întregi de negocieri. 

Inițial, așa cum GSP.ro a anunțat la începutul anului, Craiova solicita 50.000 de euro pentru un transfer definitiv al mijlocașului, având și o foaie în acest sens, a cărei valabilitate era până la 15 ianuarie. Zilele au trecut, iar Dinamo a dat lovitura, l-a luat pe Antoni împrumut.

Ivanov a ajuns în România în august 2018. A jucat la Gaz Metan, iar în iulie 2019 a fost cumpărat de Craiova în schimbul a 150.000 de euro. Craiova l-a împrumutat o jumătate de an la FC Voluntari, dar în vara lui 2021 a revenit în Bănie.

Ivanov a adunat 41 de meciuri, două goluri și 5 pase decisive în tricoul alb-albastru. Cele mai multe meciuri le-a jucat ca mijlocaș ofensiv, dar a apărut adesea și în poziția de inter.

Toate mutările iernii la Dinamo

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Ivanov (Universitatea Craiova)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj aduce portar din Italia: „Acord pentru transferul definitiv”

El e fotbalistul care n-ar da Botoşaniul pentru Londra: „Eu sunt focusat pe munca mea, nu stau să ies în oraș”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
udfjts_xhousj
udfjts_xhousj  •  27 Ianuarie 2022, 16:10

iosife de ce stergi ma comentariile ???? vrei sa ti le pun pe youtube ??

corectu
corectu  •  27 Ianuarie 2022, 15:45

Steaua s-a numit la început CCA,apoi prin anii”60 s-a schimbat în Steaua.În 2017 Steaua și-a schimbat denumirea în FCSB.În 2017 s-a înființaCSASteaua în liga a 4-a.Între timp au promovat în liga a 2-a. Întrebare:Cum o mare echipă ca Steaua dispare din liga I în liga 4.Naiv să fii și tot îți dai seama de realitate. Cât privește faptul că FCSB(Steaua)nu are stadion,trebuie reamintit că doar Hagi a construit cu banii lui un teren. Cât privește meciul Dinamo-Steaua,de ce trebuie să se joace în orezăria terenului din Ștefan cel Mare.Pentru că doar așa îi poate împiedica pe FCSB( (Steaua) să câștige.Stoican gândește ca un antrenor mediocru.

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Ianuarie 2022, 15:06
Postat de fcsbesteaua pe 27 Ianuarie 2022, 14:42

Dar Dinamo 1948 SA,are?

Bre, matale nu esti atent la nuante:))) Cineva a spus, cirez..." pe stadionul lor"..adica a l fcfcsb...A discutat cineva daca Dinamo are sau nu stadion ?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează