FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

EXCLUSIV Dinamo, 3 mișcări importante » Transfer de la CFR Cluj + negocieri cu un fost jucător al Barcelonei și un fundaș de Bundesliga

Sanatiago Bueno e dorit de Dinamo +38   FOTO
Sanatiago Bueno e dorit de Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 12:29 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:19

Dinamo a pierdut cu FCSB, 2-3, iar șefii clubului și antrenorul Cosmin Contra lucrează intens pentru a perfecta mai multe transferuri pe ultima sută de metri.

Dinamoviștii au acuzat in corpore maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu la Derby-ul de România, FCSB - Dinamo (3-2), de la Cosmin Contra la directorul general Alex Couto, de la jucători la preparatorul Javi Reyes. „Câinii" au liber până marți, când vor reveni la antrenamente, mâine vor face o delegație pentru a merge la Brănești, la mormântul lui Cătălin Hîldan, pentru a-și arăta respectul pentru „Unicul Căpitan".

Roș-albii mai încearcă perfectarea unor mutări în ultimele zile de mercato, al cărui termen limită expiră luni seară. În afara negocierilor pentru Aleix Garcia, Papadopoulos, Diomande și Ben Hassani, jucători cu profil ofensiv, Cosmin Contra încearcă să mai aducă măcar un fotbalist în compartimentul defensiv.

S-a gândit de mai multă vreme la un stoper și la un fundaș stânga. „Guriță" nu este convins că va reuși vreo mutare în ultimele ore de mercato, chiar anunța după derby că, probabil, Dinamo a închis transferurile cu Paul Anton și cu Magaye Gueye, tranzacții anunțate în exclusivitate de către GSP.RO.

Vine Andrei Radu de la CFR Cluj

EXCLUSIV Dinamo, 3 mișcări importante » Transfer de la CFR Cluj + negocieri cu un fost jucător al Barcelonei și un fundaș de Bundesliga
Andrei Radu revine la Dinamo

Andrei Radu (24 de ani), fundașul stânga al lui CFR, a semnat cu Dinamo! Acesta nu intra în planurile lui Dan Petrescu și a acceptat să revină la formația alb-roșie. Radu a semnat un contract pe trei ani și va avea același salariu de la CFR Cluj, 12.000 de euro pe lună. Dinamo le va plăti clujenilor o sumă de bani, iar campioana păstrează și 20% dintr-un viitor transfer.

1 meciare Radu la Dinamo, în 2013

Fostul internațional de tineret a și-a făcut junioratul la FCSB și Dinamo și a mai jucat la Aris Limassol, Chiajna și Poli Iași. 

350.000 de euroeste cota lui Radu, potrivit transfemarkt

Dinamo vrea un fundaș fost la juniorii Barcelonei

Totuși, ex-selecționerul încearcă. Bucureștenii tratează împrumutul unui fotbalist defensiv de la Girona, mai exact a unui fundaș. Este vorba de Santiago Bueno, uruguayan de 23 de ani, care a mai fost în atenția roș-albilor în primele zile de la preluarea clubului de către managementul spaniol. Stoperul a crescut la Penarol, apoi a fost cumpărat de Barcelona și trimis la echipa secundă a catalanilor. Internațional de juniori al țării sale, Bueno are doar un singur meci în LaLiga 2, în rest a mai evoluat la divizia a treia pentru Peralada. Și are partide pentru formația Barcelonei U19.

Grecul vrea 30.000 de euro/lună

Un alt fundaș central, de această dată cu supernume, Kyriakos Papadopoulos, despre care Gazeta Sporturilor a anunțat vineri seară, este o variantă foarte costisitoare pentru roș-albi. Iar înfrângerea cu FCSB, coroborată cu faptul că echipa are trei eșecuri în 6 etape, doar 5 puncte în clasament, i-au pus pe gânduri și pe oficialii "câinilor". Internaționalul elen cu un CV impresionant la nivelul Bundesligii nu vrea să lase, momentan, sub 30.000 de euro pe lună. Acest detaliu îngreunează mult tratativele, mai ales că fotbalistul grec a fost măcinat de accidentări grave în ultimii ani.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo

+34 FOTO

VIDEO Alex Couto: „A fost un meci greu, dar am prestat un fotbal de calitate”

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Previziune sumbră pentru Dinamo după înfrângerea cu FCSB: „Nu văd să meargă într-o direcție bună. Eu am o presimțire”

Fanii lui Dinamo pun presiune pe șefii spanioli după înfrângerea cu FCSB! Pe cine vor în conducere: „Suntem călcați în picioare, avem nevoie de el!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
markthegreat
markthegreat  •  03 Februarie 2021, 00:30
Postat de ciprian.birtea pe 04 Octombrie 2020, 21:59

De ce minti, noi v-am dat si 7-0 in cupa ligii pe ghencea in 1999 , ati luat cel mai mare scor vreodata dat de Dinamo

pro00staluel,meciul ala a fost neoficial,in minutul 30 faceam deja a 4-a schimbare din cauza ca era amical,daca nu era amical pierdeam cu 3-0 la masa verde inca de la pauza pentru ca a facut mai mult de 3 schimbari in prima repriza. noi v-am dat 5 goluri extrem de des,voi,niciodata.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  04 Octombrie 2020, 21:59
Postat de thecoolguy pe 04 Octombrie 2020, 17:36

corect,5 va dadeam cum v-a mai dat de multiple ori si voi nu ati reusit niciodata. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. vitan barzesti nascuta sa te umilesti.

De ce minti, noi v-am dat si 7-0 in cupa ligii pe ghencea in 1999 , ati luat cel mai mare scor vreodata dat de Dinamo

3980873398594792
Liviu Popovici  •  04 Octombrie 2020, 18:02
Postat de dinamofever pe 04 Octombrie 2020, 17:51

Noi jucăm corect/ că luăm sau dăm/ dar voi sunteți ajutați/ s-o luați în mufă programați/ Că n-ar mai exista defel/ arbitru pus nițel, aici/ să câștigați și prin prostie/ să fiți convinși în veselie!

Mutati din Be in A cam pe sustache/ Pisicii se credeau dulai cu acte/ Si miorlaiau ei, cica, infricosator/ Ca la final s-ajunga la subsol( la clasament ma refer). Ma-ntreb ce-ar fi facut pisoii/ Daca veneau jumulitorii/ dar asta parca nu prea mai conteaza/ Acum sunt capsunari si-atat conteaza

Vezi toate comentariile (52)
Comentează