FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are o clauză specială pentru jucătorii aduși de Rednic » Când pot pleca de la echipă

Michel Espinosa va fi forțat în această toamnă în linia mediană, mai ales că nu se știe când și cât va mai putea evolua Alex Răuță // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
Michel Espinosa va fi forțat în această toamnă în linia mediană, mai ales că nu se știe când și cât va mai putea evolua Alex Răuță // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de - Publicat luni, 25 octombrie 2021 08:22 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 09:14

Michel Espinosa, Tomas Vestenicky și toți cei ce semnează cu Dinamo vor fi evaluați până la finele lui 2021.

Transferurile realizate de Mircea Rednic și-au făcut apariția în derby-ul cu Rapid (1-1).

Michel Espinosa, 28 de ani, a fost titular și a jucat 63 de minute, în afara mijlocașului intrând pe parcurs și atacantul slovac Tomas Vestenicky, 25 de ani, în ultimele 16 minute ale întâlnirii.

„Puriul” a apreciat evoluția francezului, atât cât l-au ținut puterile, fiindcă și el este în urmă cu pregătirea după ce a pierdut toată vara.  Despre „vârf” nu a avut timp să-și facă o idee, nici el, nici dinamoviștii, a evoluat puțin și într-o perioadă în care echipa a fost axată pe defensivă. 

Dinamo are clauză specială pentru jucătorii nou veniți

Și Espinosa, și Vestenicky, și orice jucător va mai semna zilele viitoare au angajamente care pot fi reziliate la finalul lui 2021. Practic, mai pot rămâne două luni în Ștefan cel Mare și „la revedere”, dacă Mircea Rednic și Dinamo nu sunt mulțumiți de randamentul celor în cauză. 

Meciul de Cupă, cu FC Argeș, este un obiectiv pentru noi, cei care au jucat cu Rapid nu vor juca marți, vor mai veni și alți jucători. Un atacant vine sigur, să vedem mijlocaș lateral, fundaș central-fundaș dreapta... 

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Aș vrea să remarc jocul lui Espinosa, a fost destul de bun. A venit de o săptămână și ceva, nu știu pe unde s-a antrenat înainte. Atacantul Vestenicky nu prea a arătat mare lucru, dar e venit de câteva zile.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

VIDEO Cosmin Moți „Lotul lui Dinamo are nevoie de timp”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Se mută Dinamo din Ștefan cel Mare? Anunțul lui Iuliu Mureșan: „E un gazon suprasolicitat”

Rednic se transformă radical de la o zi la alta » Anunțuri contradictorii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  25 Octombrie 2021, 22:39

Asa trebuia facut si cu nica

tataika
tataika  •  25 Octombrie 2021, 15:14
Postat de valyomanyd pe 25 Octombrie 2021, 12:55

Cat de prost poti sa fii sa pui astfel de intrebare ? :))

Si caine si prost!

835304993219784
Dan Daniel  •  25 Octombrie 2021, 12:55

Ca sa semnezi un contract de jucator, trebuie sa demonstrezi ca esti jucator...pana atunci, sa fie recunoscatori ca Mircea Rednic le ofera sansa sa dovedeasca ce pot...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează