FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la antrenamentul de astăzi al „câinilor” » Șerdean, mesaj ferm către jucători: „Eu vă semnez dezlegările”

Jucătorii lui Dinamo s-au antrenat astăzi la Săftica. Sursă foto: FC Dinamo Official +15   FOTO
Jucătorii lui Dinamo s-au antrenat astăzi la Săftica. Sursă foto: FC Dinamo Official

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 11:42 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 12:30

Deși amenințaseră cu greva, jucătorii lui Dinamo s-au prezentat până la urmă la antrenamentul din această dimineață, ținut pe sinteticul din baza de la Săftica. 

Fotbaliștii „câinilor” urmează programul obișnuit, cel mai probabil vor intra pe teren și la meciul cu Hermannstadt de miercuri, dar răbdarea lor a ajuns la sfârșit. La ședința purtată ieri cu președintele Dorin Șerdean, liderii dinamoviștilor au răbufnit și au transmis un mesaj clar: dacă luni nu-și primesc banii, vor să primescă dezlegare pentru a părăsi echipa. 

Din informațiile GSP.ro, însuși Dorin Șerdean ar fi fost cel care le-ar fi garantat acestora că vor fi lăsați să plece dacă nici săptămâna viitoare nu-și vor primi restanțele: „Eu vă semnez dezlegările dacă nu vă primiți banii”, le-ar fi transmis fostul campion la șah

Așadar, avem de-a face cu o primă certitudine. Fotbaliștii lui Dinamo vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni.

Are Dorin Șerdean drept de semnătură la Dinamo?

Există, însă, o nelămurire. Are Dorin Șerdean drept de semnătură la Dinamo? Fanii din proiectul DDB susțin cu tărie că, în baza unei decizii adoptate în ultima ședință a Consiliului de Administrație, Șerdean nu mai are drept de semnătură în club. Președintele „câinilor” și Cortacero nu recunosc, însă, acea măsură. 

Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare sunt Cornel Țălnar și Constantin Eftimescu, după cum menționează și Liga Profesionistă de Fotbal, dovedindu-se astfel că Șerdean nu a spus adevărul în momentul în care a fost întrebat de acest lucru.

Șerdean, către jucători: „Luni vor intra banii”

Liderii jucătorilor, Ante Puljici, Tomas Mejias, Paul Anton și Deian Sorescu, plus antrenorul Ionel Gane s-au întâlnit cu Dorin Șerdean, iar președintele executiv le-a oferit un episod jenant dinamoviștilor. „Și eu aștept banii să intre, sunt la fel ca voi, aștept. Luni vor intra banii", le-a transmis omul lui Pablo Cortacero. 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Hermannstadt - Dinamo 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dezvăluiri halucinante din viesparul de la Dinamo: au sărit jucătorii să-l bată pe Șerdean? Prunea a izbucnit: „Cum să nu te urci pe pereți?”

EXCLUSIV „La Dinamo, se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni” » Cine e omul din umbră care e gata să ajute DDB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
mehighms
mehighms  •  10 Ianuarie 2021, 17:25
Postat de andrei.f pe 09 Ianuarie 2021, 17:53

Cu siguranță, banii vor intra luni. O mică problemă, nu se știe care luni !

intruna dintre luni.. ianuarie .. februarie.. etc

dragdim
dragdim  •  09 Ianuarie 2021, 22:10
Postat de Tavi A'visi pe 09 Ianuarie 2021, 17:34

Da-ti in judecata la UEFA si gata. Eu nu as mai juca deloc. Mai bine in liga a 2-a.

Ai jucat vreodată?

andrei.f
andrei.f  •  09 Ianuarie 2021, 17:53

Cu siguranță, banii vor intra luni. O mică problemă, nu se știe care luni !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează