FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 0-1

DINAMO - UTA 0-1. FOTO Pablo Cortacero, ședință în parcare după înfrângere! De la cine a cerut explicații șeful „câinilor”

Pablo Cortacero, noul șef de la Dinamo, a purtat o ședință improvizată în parcarea stadionului din „Ștefan cel Mare” după eșecul cu UTA Arad, scor 0-1. +10   FOTO
Pablo Cortacero, noul șef de la Dinamo, a purtat o ședință improvizată în parcarea stadionului din „Ștefan cel Mare” după eșecul cu UTA Arad, scor 0-1.

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 01:26 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 01:41

Pablo Cortacero, noul șef de la Dinamo, a purtat o ședință improvizată în parcarea stadionului din „Ștefan cel Mare” după eșecul cu UTA Arad, scor 0-1.

Vizibil nemulțumit de rezultat, Cortacero a cerut mai multe soluții de la noua conducere a „câinilor”. La discuție au participat Dorin Șerdean, președintele CA, Alex Couto, noul director general și înlocuitorul lui Bogdan Bălănescu, Marcos Rubino, noul șef al Academiei, dar și doi apropiați ai echipei, Ioan Mărginean și Ion Marin.

Cortacero renunță la Bălănescu

După ce adus mai mulți jucători spanioli în lot și l-a ales pe Marcos Rubino pentru a se ocupa de Academia Dinamo, Pablo Cortacero îl schimbă și pe Bogdan Bălănescu, tot cu un iberic. Alex Couto Lago va fi noul director general al lui Dinamo, înlocuindu-l pe Bălănescu, cel căruia fanii i-au cerut demisia de mai multe ori.

+6 FOTO

Totul despre FCSB - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero renunță la Bogdan Bălănescu! A anunțat pe cine aduce în locul lui: „A scris multe cărți”

FCSB se teme de Dinamo înaintea meciului direct: „E nevoie de spiritul stelist” » Ce șanse are Dennis Man să joace

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
10216741700672837
Kevin Mann  •  29 Septembrie 2020, 11:07
Postat de pe 29 Septembrie 2020, 09:16

Se vede ca esti p r o s t! Auuuuu....! Doare...

Okay... dece vorbești așa fără să mă cunoști? Cei ca tine sunt numiți “sore losers”, adică învinși care nu știu să piardă.

corectu
corectu  •  29 Septembrie 2020, 10:04

Unde sunt jucătorii valoroși care au trecut pe la cele Academii madrilene și au fost aduși la Dinamo?

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Septembrie 2020, 09:52

Liga 1 mamaliga nu produce nimic ,toata ziua marele ziar gsp ne arata pe cine a mai transferat Dinamo.Santem rupti in cur si noi visam cupe europene si titluri.Cata vreme nu santem organizati ca afara nu castigam nimic.Manageri la fotbal care nu cunosc fotbal.Se vede dar nu se vrea schimbarea in bine.Esti manager cu scoala nu ca Mihai Stoica si altii ,fara.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează