FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Marius Niculae, atac la jucătorii „câinilor”: „Nu sunt profesioniști! E o debandadă totală”

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 12:24 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 13:30

Astăzi, Marius Niculae, fostul jucător al lui Dinamo, Marcel Vela, ministru de Interne, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, și Manuela Pătrăşcoiu, directoarea generală a CNI, au fost prezenți pe velodromul din Ștefan Cel Mare, în apropierea căruia urmează să înceapă lucrările la noul stadion al „câinilor”.

Niculae, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo din istoria recentă, a salutat inițiativa construirii unui nou stadion. De asemenea, fostul golgeter al „câinilor” a comentat și situația actuală a echipei lui Gheorghe Mulțescu, decimată de criza COVID-19 (detalii, AICI).

VIDEO Marius Niculae: „Numai Dinamo avea stadionul de pe vremea BD”

„Am încredere în Cristi Popescu, are toate actele necesare pentru a demara acest nou stadion pe care toți dinamoviștii îl așteptăm. De data asta, e un lucru serios. La celelalte echipe, stadioanele sunt aproape gata, numai noi, Dinamo, aveam arena de pe vremea BD. 

Acum, Dinamo trece printr-o situație pe care nimeni nu și-o putea imagina. Cât am crescut aici, la noi nu exista decât locul 1, locul 2 era un eșec. Din nefericire, trăim vremuri grele, iar echipa se luptă pentru evitarea retrogradării. Și îmbolnăvirile jucătorilor dau dovadă că situația nu este întâmplătoare. Un fotbalist trebuie să fie profesionist 24 de ore din 24. 

La noi, e o debandadă totală. În situația actuală, nu au cu cine să joace. La omul sărac nici boii nu trag, vorba asta se aplică acum perfect la Dinamo. Ar fi penibil ca echipa să retrogradeze. Eu cred că se va salva totuși, sper din toată inima”, a declarat Niculae pentru GSP.ro.

+27 FOTO

Stadionul Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că lucrările de modernizare nu au început.

În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Încă 7 cazuri de COVID-19 la Dinamo! Dezastru pentru „câini”

Mircea Lucescu vine cu propunerea care salvează Dinamo: „E momentul pentru această decizie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează