FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Vești foarte proaste pentru Mircea Rednic: doi jucători s-au accidentat: unul e OUT pentru o perioadă importantă

Luni seara, cu Poli Iași, algerianul Rachid Ait-Atmane a dominat mijlocul terenului până în minutul 53, când s-a accidentat și a trebuit să fie substituit // FOTO: Cristi Preda
Luni seara, cu Poli Iași, algerianul Rachid Ait-Atmane a dominat mijlocul terenului până în minutul 53, când s-a accidentat și a trebuit să fie substituit // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 19:59

Dinamo a debutat spectaculos în noul an, a învins-o cu 3-0 pe Poli Iași, dar problemele au început deja să apară pentru echipa lui Mircea Rednic. 

Primele bătăi de cap pentru Rednic au intervenit în minutul 53 al meciului cu Poli Iași. Rachid Ait-Atmane, 26 de ani, punctul de echilibru de la jumătatea terenului, a simțit dureri în zona inghinală și a fost înlocuit cu Jordan Mustoe. Algerianul e incert pentru duelul cu Sepsi de etapa viitoare.

„Avem probleme de lot, Rachid Ait-Atmane e accidentat, să vedem ce se va întâmpla cu el până la meciul de sâmbătă cu Sepsi. A avut niște probleme la inghinali, sperăm să nu fie atât de grave și sâmbătă să fie pe teren”, a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Dussaut are ruptură!

Cu probleme mult mai grave se confruntă fundașul dreapta francez Damien Dussaut, 24 de ani. Considerat înlocuitorul perfect pentru Deian Sorescu în flancul drept al apărării, francezul s-a accidentat la un antrenament premergător meciului cu Poli Iași.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, a anunțat că apărătorul are ruptură: „Dussaut s-a accidentat cu o zi înainte de meciul cu Poli Iași. E o ruptură și e ceva mai complicat. Va absenta aproximativ trei săptămâni”.


*Damien Dussaut nu a debutat încă pentru Dinamo. Fără meci oficial de 9 luni, francezul se confruntă acum cu o ruptură musculară // FOTO: fcdinamo.ro

Vezi și: EXCLUSIV Alexandru David, interviu nemilos pentru GSP: „M-am hotărât oficial să fac asta cu toți cei care atacă Dinamo!” » Nu-i iartă pe Marica și Gigi Becali: „Nu mai dorm noaptea de frica lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Februarie 2019, 07:16

veste proasta pentru gsp...se apropie falimentul:)...ma jurnalistule, daca francezul nu a debutat, cum e veste proasta ?

zecs93
zecs93  •  06 Februarie 2019, 01:38

ne trebuie naiba un fundas dreapta, dupa meciu cu poli iasi, am vazut ca banda dreapta e slaba rau, sorescu nu e niciodata fundas dreapta, sper ca Rednic sa aduca un fundas dreapta si unu central, pacat ca nu mai vine Puljici !!!

sala_dalles
sala_dalles  •  06 Februarie 2019, 00:02
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 05 Februarie 2019, 23:53

NUMA BINE SA RIFAC TOTI TRII GIUCATORI CA SAI AVIEM IN SAMPON LIG PENTRU CA ACOLO AGIUNGEM IN RITMU ASTA ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEE

Demagogule Romania niu are echipe de C.L !:Vesticii de abia astespta sa prinda fcsb-ul la tragerea la sorti ca va sau 6

Vezi toate comentariile (4)
Comentează