FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Un jucător dezvăluie puterea pe care Giovanni Becali o avea la Dinamo: „Mi-a zis «Aici nu mai joci! Să îți cauți echipă!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 12:23

Liviu Ganea (31 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre perioada petrecută la Dinamo și despre influența pe care o avea impresarul Giovanni Becali la Cristi Borcea. 

Liviu Ganea, legitimat la Dinamo din 2005 până în 2011, a dezvăluit că a refuzat o ofertă a Astrei, iar Giovanni Becali i-a impus lui Cristi Borcea ca atacantul să nu mai joace pentru Dinamo. 

Liviu Ganea: „Giovanni mi-a zis că nu mai joc la Dinamo! Borcea era sub influența lui”

„Eu am plecat în 2011 de la Dinamo, înainte să vină Negoiță. Am plecat de la CFR Cluj. A fost o negociere cu Dinamo. Aveam ofertă de la Cristi Borcea ca să rămân. Dar mi s-a transmis că e mai bine să plec. Așa era pe vremea aia. Am vorbit cu Ioan Becali și mi s-a spus că ar trebui să plec. 

Au fost diverse oferte. Dinamo se înțelesese cu Astra, iar eu eram deja în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo. Seara am ajuns la un acord cu Astra. Vorbisem cu Victor Becali. Dimineața m-a sunat Giovanni și mi-a zis că oferta Astrei se mai diminuase. Peste noapte. Nu știu de ce. Poate se mai plăteau comisioane.  

Inițial am zis că merg, dar peste 10 minute m-am răzgândit. De atunci, Giovanni a zis «Gata, încheiem orice colaborare!». Mi s-a spus că nu voi mai juca la Dinamo. Mi s-a sugerat că mai bine plec. «Tu aici nu mai joci! Să îți cauți echipă!».  Și Borcea mi-a zis «Bă, eu îți dau banii ăștia. Rămâi aici, dar o să fie greu». Da, era sub infleunța lui Becali. 

Eu am înțeles mesajul. Nu aveam ce să mai fac acolo. După aia, Dinamo s-a înțeles cu Vaslui, dar nu acceptat oferta lui Porumboiu. Ulterior a venit oferta de la CFR Cluj, cu care m-am înțeles în două zile”, a declarat Liviu Ganea la GSP LIVE. 

Citește și:

EXCLUSIV Mesajul lui Costel Orac: „Investiți în tineri, altfel murim!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close