FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV S-a înțeles deja cu Negoiță? Cataramă pare că e deja șeful la Dinamo: „Va fi primul club din România cotat la bursă!” + totul despre buget și obiective

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 15:37

Viorel Cataramă s-a întâlnit astăzi cu Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, și a oferit primele declarații în exclusivitate pentru GSP.RO despre preluarea clubului.

„Am discutat cu Negoiță subiectul achiziționării clubului Dinamo. Cred că a fost o discuție foarte bună. Domnul Negoiță a prezentat toate datele și informațiile cerute de mine și a reconfirmat cele spuse în conferința de presă. A fost de acord cu cotarea clubului Dinamo la bursă. 

Am remarcat o totală transparență cu privire la rezolvarea problemelor clubului. Am observat că situația nu este deosebit de gravă, nu este alarmantă. Negoiță dorește să deschidă clubul și către alți investitori pentru a face din Dinamo o echipă puternică.

Am toată convingerea că într-o perioadă scurtă de timp Dinamo va fi cotată la bursă și va atrage o sumă de câteva milioane de euro! Evident, la început avem nevoie de un audit care va pune pe masă toate informațiile necesare”, a declarat Cataramă pentru GSP.ro

Viorel Cataramă este candidat la prezidențialele din 10 noiembrie, din partea Partidului Dreapta Liberală.

„Va fi primul club din România cotat la bursă. Vor exista mai mulți acționari, niciunul majoritar, iar clubul va fi condus de profesioniști. Echipa va avea un buget stabilit și va fi condus de către profesioniști”
Viorel Cataramă

CARE VA FI BUGETUL ECHIPEI

Cred că Dinamo ar avea nevoie între 3 și 5 milioane de euro buget total/an, care poate fi atras în primii ani doar din bursă, pe lângă drepturile de televiziune și alte venituri. Se pot ajunge chiar la 10 milioane, da.

Cheltuielile lunare ale lui Dinamo sunt de 300 de mii de euro, aproximativ. Pot să le susțin câteva luni, până când clubul va fi cotat la bursă. Am pregătiți acești bani”, a mai declarat Cataramă.

De asemenea, Cataramă a afirmat că, în cazul în care echipa nu va putea fi listată la bursă, el va renunța la ideea de a prelua clubul: „Dacă nu se poate cota clubul la bursă, nu mă bag! De unul singur nu pot și nici nu vreau, pentru că nu mă pricep”.

„OBIECTIVUL NU ESTE CÂȘTIGAREA CAMPIONATULUI”

„Dinamo va avea o sumă suficientă de bani ca să se relaxeze și să se bată cu succes în cupele europene. Obiectivul nu este câștigarea campionatului, ci calificarea în Europa, când echipa va putea să beneficieze de un buget substanțial”
Viorel Cataramă

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Campanie alb-roșie » Cataramă le spune suporterilor exact ce vor să audă: „Stadion de 40.000 de locuri pentru Dinamo” ;)

VIDEO EXCLUSIV Viorel Cataramă îl „înțeapă” pe Gigi Becali: „Eu nu sunt ca el. Creditorii cluburilor au nenorocit fotbalul din România!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
dvd1
dvd1  •  31 Octombrie 2019, 19:49

Dinamo o sa fie cotata la bursa retrogradarii restul e cancan. Pot si eu sa scriu articole din astea 1000 pe zi

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  31 Octombrie 2019, 19:09

Doamne, Te rog eu, nu-l lasa pe Catarama sa puna mana pe Dinamo. Daca se intampla asta, bag mana in foc ca va distruge clubul definitiv.

engonga
engonga  •  31 Octombrie 2019, 19:00
Postat de aress123 pe 31 Octombrie 2019, 18:56

Asa, si ? Tot un trol tembel ramai.

ba cat te mai faci de ras pe aici?te incurci in nick-uri mai ceva ca radomu

Vezi toate comentariile (34)
Comentează