FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OSIJEK 1-1

DINAMO // VIDEO Probleme la Dinamo! Cătălin Straton e nemulțumit: „Nu pot sta la nesfârșit așa! Am vorbit cu cei din conducere”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 19:11

Dinamo a terminat la egalitate amicalul cu Osijek, 1-1, după un meci în care portarul Cătălin Straton (30 de ani) a fost cel mai bun dinamovist. (Detalii AICI)

După meci, Straton a vorbit despre situația de la Dinamo și a anunțat că vrea să plece dacă va fi în continuare rezerva lui Riccardo Piscitelli.

„Cel mai important e să ajungem cu bine acasă. A fost un meci bun pentru noi. Nu știu dacă sunt foarte importante rezultatele. Nu am calculat câte parade am avut, dar știu că am avut multă treabă. Sunt mulțumit de tot ce am făcut de când am venit de la Dinamo.

Lucrurile nu depind doar de mine. Am vorbit cu conducerea și am zis că nu vreau să fiu catalogat drept al doilea portar. Dacă e nevoie de mine, bine. Dacă nu, nu e nicio problemă. Ne strângem mâna. Eu nu vreau să plec de la Dinamo. Cred că am muncit destul pentru a ajunge aici. Mă bat pentru locul meu de titular. Dar lucurile nu depind de mine. 

Voi vedea la primul meci cu Astra dacă în poartă va fi Straton, Riccardo Piscitelli sau Ștefan Fara, care e foarte talentat. Dacă nu voi fi titular, voi vorbi cu cei din conducere și vom vedea ce va fi. Nu vreau să plec de la Dinamo, dar nu sunt mulțumit cu situația în care sunt. Nu pot sta la nesfârșit așa”, a declarat Cătălin Straton.

„Dinamo se va pune picioare. În momentul ăsta suntem într-o situație mai grea, dar muncim ca să ducem echipa acolo sus. Nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă Dinamo se bate la retrogradare înseamnă că e problemă. Dacă jucăm în play-out, suntem suficienți de maturi să avem un play-out liniștit.

Lumea să înțeleagă că cea mai importantă e familia. Eu îl înțeleg pe Nistor. Are un copil de crescut și a ales ce e mai bine pentru el (n.r. să plece la Craiova). Pentru noi e o pierdere mare, în vestiar și în teren”

Cătălin Straton 

Straton a venit la Dinamo în vară, de la Dunărea Călărași.  A jucat trei meciuri în Liga 1, în startul sezonului. Ulterior a pierdut primul „11”. Pe lângă Straton, Dinamo mai are doi portari: Ricardo Piscitelli (26 de ani) și Ștefan Fara (18 ani).

Video » Golul lui Slavko Perovic din Dinamo - Osijek 1-1

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Ante Puljic îl taxează pe Nistor într-un interviu tăios: ”FCSB m-a vrut de trei ori, am spus «nu» Craiovei și lui CFR. Eu nu-s trădător, sunt «câine» pe viață”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mway
mway  •  21 Ianuarie 2020, 00:04

Uitați-vă la cele mai mari campionate din Europa și veți vedea că, în peste 90% din cazuri, performanța este direct proporțională cu bugetul. Voi, cei care tot folosiți cuvântul "trădător" sau "stai rezervă, ce nu-ți plac banii luați pe degeaba?", ați făcut vreun minut în viața voastră sport de performanță? Dacă nu ați făcut sport, poate ați făcut carte, dar și în acest caz veți știi că prima companie la care v-ați angajat, nu a rămas și ultima, ați urcat încontinuu, ați progresat și ați promovat, așa că lăsați jucătorii in pace, oricare ar fi ei.

creeperno999
creeperno999  •  20 Ianuarie 2020, 22:47

Daca vrei sa pleci pleci fara compensatii

amicu
amicu  •  20 Ianuarie 2020, 22:07

Cum e trădătorule sa fii câine?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează