FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Pablo de Lucas, mesaj de pace pentru FRF: „Îmi cer scuze pentru ce am spus”

Pablo de Lucas regretă atacul lansat zilele trecute la adresa FRF +49   FOTO
Pablo de Lucas regretă atacul lansat zilele trecute la adresa FRF

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 22:50 / Actualizat joi, 06 august 2020 00:08

Pablo de Lucas (33 de ani, mijlocaș central), FC Voluntari, regretă atacul lansat zilele trecute la adresa FRF, privind programarea meciurilor din Liga 1.

„Îmi cer scuze pentru ceea ce am spus, nu am vrut să ofensez Federația, de fapt nici nu am știut că Federația nu organizează meciurile și orarul de meci. 

Și acum că sunt calm realizez că nu este vina nimănui, toți am suferit în pandemie, echipe, Federația, televiziunile, LPF și chiar spectatorii și fanii fotbalului. Îmi cer încă o dată scuze dacă am ofensat conducătorii fotbalului românesc”, a spus De Lucas.

A fost greu pentru toată lumea. Vreau să vorbesc şi despre cum a fost organizat campionatul. Iar din punctul meu de vedere a fost o ruşine. Tot ce s-a întâmplat, cum a organizat Federaţia... a fost ruşinos! 

Nu doar play-out-ul, ci şi play-off-ul... a fost ruşinos. Suntem singura ţară unde încă se joacă. Nimeni nu se gândeşte la noi, la fotbalişti. Am jucat aici pe timp de vară la ora 13, la 14, la 15, la 400 de grade.

Pablo de Lucas, mijlocaș FC Voluntari, în urmă cu două zile

+45 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Detalii cutremurătoare povestite de Florin Prunea: „Eugen Neagoe n-a mai fost cu noi... El a fost dincolo!”

Florin Prunea a dezvăluit prin ce a trecut la Dinamo: „Atunci am simțit că pică biroul pe mine”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează