FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // Ante Puljic pornește „motoarele” pentru derby-ul cu FCSB: „E nevoie de mai mult!” » Toate declarațiile croatului

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 22:34

Ante Puljic, 31 de ani, a revenit cu gol în Liga 1. Croatul a adus victoria echipei sale în meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1. După meci, acesta a declarat că așteaptă mai mult de la colegii săi în viitoarele meciuri. 

  • Pentru Dinamo urmează partida cu FCSB, care va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Am fost surprinși, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să marchez acest gol foarte important. Să recunoaștem, azi n-am jucat foarte bine. Am avut noroc, dar uneori e nevoie și de așa ceva. 

Sper să jucăm mai bine data viitoare, avem o săpămână să ne pregătim. Pentru mine, orice meci e important. Am nevoie de meciuri în picioare pentru a ajunge la forma fizică optimiă. Personal, mă simt din ce în ce mai bine. 

Cel mai important e că am câștigat, dar trebuie să dăm mai mult. Trebuie să muncim mai mult pentru a nu mai avea emoții în final. Toată lumea se aștepta să avem un meci ușor, dar n-a fost să fie. 

Trebuie să credem în continuare în play-off. Mulți jucători revin după accidentări, nu e simplu să jucăm în fiecare meci bine. E nevoie de timp, chiar dacă lumea se așteaptă la multe de la noi. Jucăm fotbal pentru suporteri, trebuie să fie alături de noi”, spus Puljic. 

Nota 8a primit-o Puljic în GSP pentru evoluția cu Voluntari

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
danirovl
danirovl  •  27 Septembrie 2019, 22:58
Postat de e.moti.on pe 27 Septembrie 2019, 22:41

avem mare nevoie de diego la meciul urmator ca e jale la mijloc

Clar ne lipseste...sper sa nu fie ceva mai mult decat o accidentare.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  27 Septembrie 2019, 22:57

Din pacate Fabbrini nu va juca nici in urmatorul meci... Sorescu e suspendat, ne asteapta viata grea. Nu stiu unde am fi fost daca nu era acest genial Nistor.... sa zica lumea ce o vrea, ca e incult, ca nu stie sa vorbeasca, ca e de la tara, dar un lucru e cert.... stie fotbal si are atitudine de fotbalist adevarat.

e.moti.on
e.moti.on  •  27 Septembrie 2019, 22:41

avem mare nevoie de diego la meciul urmator ca e jale la mijloc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează