FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - VOLUNTARI // Dusan Uhrin își amenință jucătorii: „Dacă la asta vă gândiți, nu veți fi pe teren!” » Confirmă revenirea lui Perovic

Dusan Uhrin // Sursă foto: UTA Media Design
Dusan Uhrin // Sursă foto: UTA Media Design

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2019 19:10

Dusan Uhrin și compania au un moral bun după victoria de la Arad, 3-1 cu UTA, și speră ca Dinamo să nu facă pași greșiți cu FC Voluntari, mâine seară, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Cehul i-a obligat pe elevii săi să nu se gândească încă la Derby-ul de România de pe 5 octombrie.  

„Este un pic dificil pentru noi fiindcă jucăm o dată la 3 zile. Nu e ușor și din cauza deplasărilor. Dar urmează un meci extrem de important, cel cu Voluntari. Eu nu vreau să produc multe schimbări în primul „11”, însă o să văd cum se prezintă jucătorii, apoi voi lua decizia finală vineri.  

Nu vreau să schimb prea mult tactica, dar să vedem cine e disponibil vineri dimineața după antrenament. Am făcut mici modificări cu UTA, nu știu cum va fi cu Voluntari.  

Am văzut foarte multe jocuri ale celor de la Voluntari, au echipă foarte bună, dar trebuie să ne concentrăm pe ceea ce jucăm noi. Important va fi să putem să alergăm, să muncim. Dacă cineva se va gândi la meciul cu FCSB, dintre jucători, vă asigur că nu va juca împotriva Voluntariului. Nu vreau să vorbesc despre derby, fiindcă avem alt meci înainte. Nici nu mă interesează FCSB acum! Înainte de toate jucăm acasă și trebuie să învingem Voluntariul”

„Atmosfera la echipă este bună. Nu a fost așa după eșecul cu Astra, dar a trebuit să acoperim și să învățăm din greșeli” - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo  

Uhrin confirmă revenirea lui Slavko Perovic

La începutul săptămânii, GSP.RO a scris de „înregimentarea” lui Slavko Perovic, atacantul care a fost oprit de la efort după primele minute jucate cu Viitorul, aceasta din cauza cardiace. Sârbul va putea fi apt după pauza competițională a meciurilor interțări. 

„Perovic este la antrenamente și va fi gata în aproximativ 14 zile. Brito? Nu vreau să fac speculații, să-l vedem pe teren mai înainte. Popa și Sin încă nu sunt gata de joc, în schimb e Mrzljak”, a spus Uhrin.  

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

DINAMO // Ante Puljic, încă o declarație de dragoste pentru fani: „Pentru mine, e cel mai mare club din România” » De ce a refuzat FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  27 Septembrie 2019, 00:35
Postat de amygos_sm pe 26 Septembrie 2019, 19:42

in iarna trebuie sa scapati repede de moura, bru si rauta...corbu si ciobotariu nu joaca pe posturile lor, nu au cum sa dea randament....sorescu si montini sa stea un pic pe banca de rezerve, poate isi revin...:)

Si de Filip, alaturi de cei trei.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  27 Septembrie 2019, 00:04

STRATON - CIOBOTARIU , PULJIC , M.POPESCU , CORBU - MRZLJAK(i.serban) - MIHAIU , NISTOR(brito) , SORESCU(strechie) - MOLDOVEANU , NEICUTESCU !!!

bogdany8
bogdany8  •  26 Septembrie 2019, 22:16

As vrea sa l vad si pe Brito la joc. Poate ii da credit mai mult Uhrin, daca tot e apt fizic. La fel si pe Puljici sa si intre in ritm si in forma de dinainte. Cu UTA ma convins ca ii mai trebuie doar putin timp, e fundasu acela de care aveam nevoie. Alaturi de Klimavicius ar putea fi cel mai bun cuplu de fundasi centrali din tara. Poate doar Vinicius de la CFR sa fie la fel de bun ca cei 2.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează