FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // FOTO+ VIDEO Se vede play-off-ul! Dinamo luptă în tranșee cu Voluntariul, dar izbutește să-și adjudece punctele!

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 22:25

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1 după un meci cu accente dramatice. Ante Puljic a adus victoria roș-albilor, care au jucat în inferioritate din minutul 71. Anterior, Piscitelli apărase un penalty la scorul de 1-0 pentru „câini”. 

Nistor și Puljici i-au scos pe ”câini” la liman. Primul a inventat două assisturi, celălalt a marcat golul victoriei și a evitat egalarea la doi.

O victorie de refacere a moralului în Cupă, cu UTA (3-1), după 2-3 la Giurgiu, în campionat, și un adversar la îndemână, "cenușăreasa" Voluntari. Client vechi, tocmai bun pentru a puncta din nou în clasament, în așteptarea derby-ului cu FCSB. Premize mai încurajatoare pentru un show "Dinamo" în Ștefan cel Mare nici că puteau exista. 

Însă lucrurile n-au stat deloc așa. Dinamo e recunoscută pentru problemele pe care le are de regulă în prima repriză. Numai două goluri din 13 marcate în primele 45 de minute! Și nu s-a dezmințit nici aseară, când a intrat la cabine cu 0-0. 

Și acela, norocos, pentru că ilfovenii n-au venit în "Groapă" ca mielul la tăiere. Dacă Montini a bifat prima ocazie a partidei, iar Sorescu, în două rânduri, și Mrzljak au înălțat zmeul, oamenii lui Cristiano Bergodi au replicat tăios și au avut cele mai bune oportunități. Semnate de Cătălin Țâră, Ion Gheorghe, foști juniori ai "câinilor", și de Ebralidze. 

Tot ilfovenii au deschis seria ocaziilor și la reluare, cu Țâră în prim-plan. Însă replica lui Dinamo a fost dureroasă: Montini, servit de Nistor, 1-0.

 Nistor a trecut apoi pe lângă un 2-0 care le-ar fi adus amfitrionilor mai multă liniște și imediat s-a văzut și de ce. Țâră l-a păcălit pe Colțescu, plonjon ca-n piscină, iar "centralul" a arătat punctul cu var. Norocul "câinilor"? Piscitelli a parat șutul lui Căpățână. 

Dar emoțiile au continuat pentru roș-albi. Sorescu n-a avut altceva mai bun de făcut și a colecționat un al doilea "galben", iar apoi a venit "croșeul" lui Balaur: 1-1.

Noroc că Nistor a inventat un nou assist, de astă-dată cu Puljici la primire: 2-1. Croatul avea să iasă din nou în prim-plan la final, când a respins în bară o minge de 2-2. 

Dinamo - FC Voluntari 2-1

  • Au marcat: Montini '51, Puljic '78 / I. Balaur '75
  • Piscitelli a apărat penalty-ul executat de Căpățână, în minutul 62. Lovitura de pedeapsă fusese dictată însă în mod eronat de către Sebastian Colțescu!
  • Din minutul 71, formația bucureșteană a jucat în inferioritate numerică. Deian Sorescu a văzut al doilea cartonaș galben pentru o simulare stupidă
  • Vezi AICI live+statistici!
  • VIDEO cu cele mai tari faze!

Echipele de start: 

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, M. Popescu, A. Puljic, Corbu - Mrzljak, I. Filip - Sorescu, Nistor, Moldoveanu - Montini
Rezerve: Straton, Klimavicius, R. Grigore, Moura Răuță, Bru, Neicuțescu
Antrenor: Dusan Uhrin
Absenți: D. Popa, Fabbrini, Sin, Perovic (accidentați)

FC Voluntari: Mitrev - C. Costin, Fl. Achim, I. Balaur, Al. Vlad - Căpățînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, Țîră, Ebralidze
Rezerve: Râmniceanu, Nica, J. Lopez, M. Kocic, Leasă, Mățan 
Antrenor: Cristiano Bergodi
Absenți: Simonovski (suspendat), Armaș, Ricardinho, D. Benzar, Papazoglou (accidentați)

Stadion:  „Dinamo”: 
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova) / A1: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / A2: Adrian Popescu (Craiova)

+23 FOTO

1.654 de spectatoriau fost prezenți la meci

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

Dusan Uhrin își amenință jucătorii: „Dacă la asta vă gândiți, nu veți fi pe teren!” » Confirmă revenirea lui Perovic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (141)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Septembrie 2019, 17:35
Postat de dansy pe 28 Septembrie 2019, 09:10

Golul doi al lui Dinamo a fost din ofside.Restul e cancan!

bei prea mult prietene!

dansy
dansy  •  28 Septembrie 2019, 09:10

Golul doi al lui Dinamo a fost din ofside.Restul e cancan!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 Septembrie 2019, 08:51
Postat de vasy86le pe 27 Septembrie 2019, 23:08

Nu a fost corner ci o livitura libera.

Si un corner,la golul lui Montini!

Vezi toate comentariile (141)
Comentează