FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti, ironizat de Dinamo: „Cere să fie repus în funcție. Poate vrea să facă tandem cu Rednic” + Probleme cu revenirea lui Răducioiu

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 12:14 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 12:35

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a făcut lumină în privința a trei subiecte de interes pentru fanii clubului alb-roșu: angajarea lui Florin Răducioiu, procesul cu fostul antrenor Dario Bonetti și transferurile puse la cale de Mircea Rednic. 

Dario Bonetti, căruia i-a fost denunțat unilateral contractul după 0-6 cu FCSB, a dat în judecată clubul pentru modul cum a ales să-l dea afară și solicită ca instanța să dispună anularea măsurii administratorului judiciar de denunțare a contractului său, constatarea neîncetării contractului și repunerea în funcției de antrenor al „câinilor”. 

Răzvan Zăvăleanu: „Bonetti cere să fie repus antrenor. Presupun că banii sunt adevăratul scop”

Întrebat despre acest aspect, Răzvan Zăvăleanu a spus: 

„Domnul Bonetti a atacat hotărârea noastră de denunțare a contractului în fața judecătorului sindic. Urmează să se stabilească un termen la care să ne judecăm. Cere să fie reintegrat în câmpul muncii dinamoviste, să fie repus antrenor. Nu spune nimic în subsidiar de bani, dar eu presupun că ăsta este scopul, să nu ne ascundem după deget. 

Doar nu-și dorește domnul Bonetti să vină să mai antreneze Dinamo. Sau poate vrea să facă tandem cu domnul Rednic. Cred că trebuie mai multă seriozitate la Dinamo. Orice persoană trebuie să privească lucrurile mai responsabil, nu atât de detașat”.

Răzvan Zăvăleanu: „M-aș bucura să vină Răducioiu, dar ne uităm la fiecare leu”

Totodată, conducătorul lui Dinamo odată cu intrarea clubului în insolvență a lăsat de înțeles că este dificil ca Florin Răducioiu să fie angajat la club, impedimentul fiind salariul pe care l-ar avea fostul atacant dinamovist.

„Orice dinamovist și mai ales o asemenea glorie precum Florin Răducioiu este binevenit, dar principala noastră grijă este să ne uităm la cheltuieli. Ar avea loc în organigramă, dar ar trebui să vedem la cine renunțăm astăzi dintre cei care nu performează. Nu a avut loc o discuție decisivă. Vreau să transmit că ne uităm cu mare atenție la cheltuieli, la fiecare leu. Facem eforturi incredibile în fiecare lună. 

Astăzi am plătit din nou salariile, de când a început procedura insolvenței salariile sunt la zi și intenționăm să facem lucrul ăsta în continuare. Nu vreau să mă hazardez, nu am vorbit despre bani, dar este evident că ne uităm la fiecare leu. Oricine vrea să ne ajute este binevenit. Dacă luna viitoare nu vom avea bani să plătim salarii, vor exista alte probleme. 

Nu vreau să ne asumăm nimic atât timp cât nu avem certitudinea că putem plăti. M-aș bucura să vină Răducioiu, dar trebuie să avem aceste certitudini, să nu facem lucrurile cu heirupul și din prea mult entuziasm să dăm lucrurile peste cap”, a mai spus Zăvăleanu la Pro X. 

A semnat Espinosa. Am stabilit împreună cu domnul Rednic un număr de jucători, un buget în care se poate încadra, iar responsabilitatea sportivă cu privire la rezultate și cei pe care îi aduce și cei la care renunță îi revine în totalitate dumnealui.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan, detalii despre ultima mutare plănuită de Dinamo: „Ar aduce încredere mai mare, o imagine mai bună!”

Reacția lui Iuliu Mureșan, după ce Dinamo riscă o nouă interdicție la transferuri » Ce plan au „câinii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  15 Octombrie 2021, 22:40

Sa primeasca cati bani a primit prunea

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Octombrie 2021, 21:32

Nu de Dinamo este ironizat Bonetti!Ci de„Grupul de la Cluj”la fel de toxic in fotbal ca si cel din politica!

tororosso
tororosso  •  15 Octombrie 2021, 17:16

Sfoară trasă prin gura naivilor ! Păi cum i-a fost denunțat unilateral contractul dacă Bonetti dă în judecată clubul Dinamo ? Așa manevre toxice ca la acest club nu mai poți vedea /auzi . Păi să zicem că legea insolvenței are lacunele ei și se pot manevra plățile unor antrenori / jucători dar celor din conducere li se permite salarii uriașe . Cine dracu mai are curaj să vină la Dinamo când sunt mulți jucători și staff ne plătiți cu lunile . Trebuie să fi lovit de puc sau flămând să accepți un contract care se poate anula la mușchi conduceri . Nasol comportament și din păcate FRF & LPF închid ochii lăsând în continuare manevrele din culise josnice.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează