FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii cer discuţii cu şefii după neprimirea salariilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Mai mulţi jucători de la Dinamo sînt supăraţi că au intrat deja în cea de-a treia lună de cînd nu şi-au mai primit banii.

Fotbaliştii susţin că nu vor să ajungă să depună memoriu pentru a deveni liberi, avînd acest drept după 61 de zile de neplată.

"Vrem o discuţie cu conducerea pentru că avem şi noi datorii la bănci, care ne somează să plătim. Cum să achităm cînd n-am mai văzut nici un cent din februarie?", se plîng jucătorii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  23 Aprilie 2010, 15:09

Desi nu este corect multi din ei nu merita bani pt ca i-si bat joc de ei.Sa simta ce simte un dinamovist frustat de victoriile cu Otelul,Ceahlaul,Inter..,Bistrita,Pandurii, Gloria samd.Umilitii si voi.Sa ii plateasca sau sa ii imprumute Becaliii.

 •  23 Aprilie 2010, 11:19

Legea internationala zice ca,nerespectand data plati (salariu),se numeste inselatorie,sau disrespect,si se pedepseste cu plata + adica interes la banii neplatiti.

 •  23 Aprilie 2010, 10:57
Postat de pe 23 Aprilie 2010, 10:52

Asa vezi cite parale face seful tau! Un om cu minte isi plateste intii oamenii si pe urma face chef de ziua de nastere de o suta de mii de €. Cum te porti cu oamenii asa se poarta si ei cu tine!

Gresesti!!! Oamenii sunt platiti din banii clubului iar cheful e din bani personali. Doar o mentalitate de "PATRON" din asta romaneasca poate sa amestece cele doua lucruri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează