FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 2-1

Dinamoviștii contestă arbitrajul din meciul cu CSU: "Am avut penalty!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 18:47

Gigi Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a contestat faptul că dinamoviștii au tras de timp, iar arbitrul Istvan Kovacs n-a luat nicio decizie în victoria lui Dinamo cu formația olteană, scor 2-1.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", este însă de altă părere și spune că echipa sa ar trebui să conteste arbitrajul.

"Înțeleg supărarea lui Nea Gigi, antrenor pe care-l respect foarte mult. Înțeleg că e greu să vii după o perioadă în care nu ai mai câștigat, deși Craiova este o echipă foarte bună, care face spectacol, care știe să joace pe cartea atacului, dar de aici și până a te lua de modul în care am jucat noi este cale lungă. Jocul bărbătesc al jucătorilor noștri n-a trecut limita regulamentului. Nu cred că oltenii se pot plânge de arbitraj.

Dimpotrivă, noi avem motive întemeiate să vorbim de greșeli comise împotriva noastră. Am avut cele mai multe penalty-uri neacordate. Mi-aduc aminte de faza cu Hanca, la Chiajna, dar și de faza cu May, acum, pe final de meci", a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează