FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii nu-l mai reclamă Răzvan pentru declaraţiile după derby » Pace cu Lucescu junior

Derby-ul Dinamo-Rapid 0-0 a fost mai
încins în afara gazonului decît pe teren
Derby-ul Dinamo-Rapid 0-0 a fost mai încins în afara gazonului decît pe teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:35

Dinamoviştii au decis să nu-l mai reclame pe antrenorul rapidist după o discuţie telefonică pe care Nicolae Badea a avut-o cu giuleşteanul


După ce l-au reclamat pe Răzvan Lucescu la comisie pentru declaraţii, considerate jignitoare, la pauza derby-ului cu Rapid (0-0), după ce antrenorul a declarat la sportro că "într-o ţară cu un fotbal sănătos, Liga şi Federaţia s-ar fi autosesizat şi în urma acelor stenograme un club ca Dinamo ar fi fost retrogradat", s-a făcut pace între tehnician şi acţionarii "cîinilor"! Răzvan a vorbit la telefon cu Nicolae Badea chiar joi noaptea, antrenorul a spus că afirmaţiile i-au fost răstălmăcite în ambele situaţii, aşa că Dinamo renunţă la un recurs, pe cale fotbalistică, împotriva lui.

"Am vorbit, am clarificat situaţiile şi toate aspectele divergente", a precizat Badea. Preşedintele CA al "cîinilor" a evitat ieri să ofere un răspuns despre declaraţia lui Răzvan Lucescu de la TV, considerînd că a lămurit problema cu antrenorul. Nici Cristi Borcea nu a dorit să dea o replică giuleşteanului, limitîndu-se la a spune: "Am lucruri mai importante de făcut". În schimb, jucătorii comentau ieri, la plecarea spre Bulgaria: "Păcat de Răzvan că e un antrenor modern, dar are prea mult venin şi frustrare în el".


"Răzvan Lucescu să-şi vadă de treaba lui, e febleţea mea, dar de multe ori a luat-o razna!"
Dumitru Dragomir, la GSP TV, cînd a fost întrebat de ideea retrogradării lui Dinamo, formulată de rapidist

"Cazul Vaslui" naşte polemici
Dinamo a reclamat FC Vaslui la Comisia de Soluţionare a Litigiilor şi a ameninţat că va merge pînă la TAS pentru că fundaşul Marius Constantin nu avea drept de joc în meciul direct, cînd moldovenii au cîştigat cu 3-1. Roş-albii urmăresc să cîştige 3 puncte la "masa verde", însă nu toţi fanii sînt de acord cu această modalitate. Pe forum-uri există destul de multe păreri contra acestei iniţiative a conducătorilor clubului, mergîndu-se pe ideea orgoliului dinamoviştilor. Dar există şi opinii cum că echipa a fost dezavantajată în acel meci de arbitri, aşa că este salutată ideea acţionarilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
chr508
chr508  •  08 Octombrie 2011, 23:20

17 Nentori, Knattspyrnufelag Reykjavikur, NEC Nijmegen, Elfsborg, Poltava. Am omis pe cineva? La cate rusini a indurat dinaMU nu ma mir sa fi uitat pe cineva. Razvan Lucescu avea dreptate "dinaMU rusinea Europei".

liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  08 Octombrie 2011, 14:08

si baiatul lui tata scapa iar...nu a vorbit badea cu lucescu jr. a vorbit cu lucescu senior :)

duta_dd
duta_dd  •  08 Octombrie 2011, 12:56
Postat de forza1rapid pe 08 Octombrie 2011, 11:18

MUIELUIMATA , rasilor ca sunteti vai soarta voastra !!! Ce rusine sa fii caine si sa se pi se toti pe tine !!!

muielatigani!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează