FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii nu se gîndesc la titlu: "Obiectivul e să jucăm cît mai bine"

Dragoș Săvulescu, acționarul clubului Dinamo
Dragoș Săvulescu, acționarul clubului Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 20:23

Dinamo a avut un start perfect de sezon, fiind singura echipă din Liga 1 cu maxim de puncte după primele teri etape. Dar acţionarii nu se gîndesc încă la titlu şi susţin că obiectivul lor e să formeze o echipă cît mai competitivă pentru sezonul viitor.

Dragoş Săvulescu, unul din acţionarii clubului din Ştefan cel Mare, a spus că vrea ca echipa să joace cît mai bine şi a dezvăluit că pregăteşte cîteva transferuri noi, ca să întregească lotul pentru Europa.

"Dinamo are obiectivul de a juca cît mai bine, nu îmi permit să stabilesc eu un obiectiv. Avem de gînd să mai aducem cîţiva jucători în perioada următoare. Nu vrem să schimbăm echipa, vrem să avem dubluri pe fiecare post pentru că, odată cu startul în Europa League, trebuie să avem un lot numeros", a spus Dragoş Săvulescu la televiziunea sportro.

Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că, în cazul calificării în grupele Europa League, situaţia lui Torje şi a lui Alexe va fi clară: vor rămîne la Dinamo. "Prima noastră alegere e să ţinem toţi jucătorii, fie ei Torje sau Alexe. Dacă ne vom califica în grupele Europa League nu cred că vor mai pleca anul acesta".

Dinamo e în acest moment liderul Ligii 1, cu 9 puncte strînse după 3 meciuri. Cîinii au şi un golaveraj de invidiat, pentru că au marcat de 8 ori şi nu au primit nici măcar un gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
petrusm
petrusm  •  16 August 2011, 00:22

LA DINAMO MIROASE A REBRENDUIRE, REORGANIZARE, VOPSIRE, DEPARAZITARE PENTRU CATEI...IN REST TOT 200 DE SUPORTERI, STADION URAT, IMPRESARI CU AUTOADEZIV, FOTBAL PUTIN,IAR IN MECIURILE INTERNATIONALE ZERO....DOAR DOMNULBADEA MAI POATE FACE CEVA...SA SCAPE DE CONDUMATORII ,, GIOBANY SI CEIALTI ,,..

swain
swain  •  15 August 2011, 23:54
Postat de maccarone2006 pe 15 August 2011, 23:19

Vad ca ti-e iti cam place asa mult sa iti dea cu parerea despre Dinamo,lasa-ne frate! Tu chiar altceva mai bun de facut decat sa comentezi la stiriile lui Dinamo..?

ai dreptate n-ar trebui sa se vorbeasca de dinamo, ca poate vine militia peste el

swain
swain  •  15 August 2011, 23:53
Postat de imperator pe 15 August 2011, 23:38

kakofonia a fost facuta expre , numai tu nu ti-ai dat seama ..:)

foarte "inteligent", incerci sa pari interesant prin comentarii... ai 12.000 de ... bullshit-uri postate

Vezi toate comentariile (15)
Comentează