FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii plîng după punctele pierdute aiurea din retur: "Am fost fraieri!" :(

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo
Adrian Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Dinamoviştii exultă după victoria clară în faţa Stelei şi se lamentează că au pierdut aiurea 9 puncte pe greşeli individuale sau de arbitraj

Lider la cel puţin şapte puncte distanţă. În această postură putea fi Dinamo dacă nu ar fi fost dezavantajată în tur de arbitri sau dacă nu ar fi existat erorile individuale ale jucătorilor săi. "Am fost fraieri, dar gata, trebuie să trecem peste asta, iar după Galaţi, unde va fi extraordinar de greu, vom vedea dacă avem şanse sau nu la titlu. Dacă batem, al nostru e, nu vreau să mă gîndesc la altă variantă", a declarat Cristi Borcea.

"Ne-a lipsit concentrarea şi am pierdut aiurea nişte puncte, cu ele eram pe primul loc", a zis şi Andrei Cristea. Cornel Dinu îndeamnă la raţionament: "Dacă te uiţi în urmă, nu poţi privi în viitor. E un campionat foarte greu, uluitor, cu cinci-şase echipe care se bat la primul loc. Nu e loc de regrete, singura soluţie e să nu mai pierdem puncte ca în tur".

9 puncte au pierdut dinamoviştii în urma erorilor de arbitraj şi individuale, în acest campionat

6 puncte au pierdut "cîinii" cu echipele mici, Pandurii, Astra, Ceahlăul, toate încheiate cu acelaşi scor, 1-1

Mărire pentru Ţălnar
Evoluţiile foarte bune ale "cîinilor" din ultimele partide şi faptul că vestiarul pare din nou unit sub conducerea lui Cornel Ţălnar i-au determinat pe conducători să se gîndească la remuneraţia antrenorului. "Ţînţarul" cîştigă în prezent 5.000 de euro lunar, iar şefii ar vrea să-i dubleze salariul dacă va reuşi să ia un trofeu în acest sezon, Cupa României sau titlul. "Niciodată nu s-a plîns de bani, dar va fi premiat dacă ne face bucuroşi", au zis acţionarii.

100.000 de euro pentru două meciuri
Imediat după succesul cu Steaua jucătorii au împărţit 100.000 de euro, iar Cristi Borcea s-a gîndit să îi răsplătească pe elevii lui Cornel Ţălnar în cazul în care vor reuşi şase puncte din următoarele două partide, cu Oţelul şi Unirea Urziceni, ambele în deplasare. Roş-albii au fost anunţaţi şi că vor primi cîte 20.000 de euro de jucător dacă vor reuşi să cîştige Cupa României.

Dolha poate
Pe finalul partidei cu Steaua, Emilian Dolha a resimţit dureri în zona inghinalilor, unde a mai avut probleme în trecut. Iniţial, portarul de 30 de ani era în dubiu dacă va putea evolua contra Oţelului, dar staff-ul medical a reuşit să-l pună pe picioare, mai ales că nu a fost vorba de vreo leziune, ci doar de o întindere uşoară. Situaţia lui Marius Niculae nu s-a îmbunătăţit şi el nu va putea intra azi, avînd dureri mari în zona coastelor.

NOUTĂŢI DIN ŞTEFAN CEL MARE:
- Dinamoviştii vor fi susţinuţi azi la Galaţi de 700 de fani veniţi majoritatea din Bucureşti, dar şi din Galaţi sau Brăila.
- Cosmin Moţi: "Trebuie să învingem Oţelul ca să rămînem în faţă, ştim că nu ne va fi uşor. Gălăţenii au echipă bună, legată, care poate pune probleme oricui"
- Marius Alexe va evolua atacant azi, urmînd să facă pereche cu Andrei Cristea. Adrian Cristea va reveni şi el în primul "11", în ultimele două partide, cu CFR şi Steaua, fiind rezervă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  21 Martie 2010, 10:51

Buna, Ofer invitatii pe Lockerz.com, un site ofera puncte daca navighezi pe el (sondaje, muzica, videouri, jocuri) Cu punctele adunate vei putea comanda premii ca: - Ipoduri - Console, jocuri - Seriale - Laptopuri - Tricouri, caiete speciale, bluze, bratari - Skate-uri , snowboaduri Deoarece este foarte popular, daca vrei sa iti faci cont iti trebuie invitatie. Daca doresti o invitatie contacteaza-ma la [email protected]

 •  21 Martie 2010, 08:42

Veti plinge si azi dupa meciul cu Otelu

 •  21 Martie 2010, 06:56

zici dinamo si tragi apa..... stati sa-i vedeti la prima infrangere ,cu turci, cu procurori cu butelii in brate, cu badei ganguriind incetisor....banii mei...banii mei....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează