FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii rezolvă problema fundaşului stînga » UPDATE / Transferul s-a perfectat: "Nu mai este nici o problemă"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 17:42

UPDATE / Constantin Grecu este noul jucător al lui Dinamo pentru următorii 3 ani. Victor Becali, agentul jucătorului, a anunţat astăzi că cele două părţi s-au înţeles: "Actele nu s-au semnat încă, dar nu cred că mai sînt probleme. Contractul este unul normal, nu sînt sume deloc exagerate", a explicat Becali la Fotbal Club de la Digisport.

******

Dinamo este foarte aproape să se întărească în avanposturi, unde negociază cu George Ţucudean şi Jovan Kostovski. De asemenea, un nou jucător poate semna astăzi cu roş-albii.

Pînă la urmă, Ionuţ Negoiţă l-a convins pe Constantin Grecu să vină în Ştefan cel Mare. După mai multe discuţii, fundaşul stînga care a mai evoluat la Pandurii, Petrolul şi Universitatea Cluj s-a înţeles cu şefii dinamoviştilor.

Mai trebuie puse la punct doar cîteva detalii, dar cel mai probabil Grecu va semna cu Dinamo pentru următorii trei ani.

Postul de fundaş stînga era deficitar la Dinamo. Mulţescu a început sezonul cu Steliano Filip în apărare, chiar dacă pînă acum evoluase doar mijlocaş stînga, iar la partida cu Steaua l-a mutat pe Fai de pe banda dreaptă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
superstar20
superstar20  •  13 August 2013, 18:54
Postat de zidane92 pe 13 August 2013, 17:41

hai ma mai lasati-ne cu asta eu am si spus-o si dinamovistilor daca un jucator impresariat de frati are un comportament neadecvat si nu se pregateste cum trebuie si joaca prost afara la fel ca orice alt jucator dar acuma sa ii dai afara pe toti jucatorii de la dinamo impresariati de becali doar din motivul asta e o infantilitate grosolana la fel de a nu aduce un jucator impresariat de ei care este mai bun ca ce avem pe postul lui si vine la parametrii acceptati de club ce am vrut si s-a realizat e ca fratii becali sa nu mai aiba influenta in alcatuirea echipei iar cine vine si imi spune ca multescu baga pe unul sau pe altul ca vor fratii e nebun

Eu sunt de acord cu tine. Doar ca se vorbea de Negoita ca el vrea sa scape clubul de fratii Becali, ca de aia i-au vandut pe Alexe si Nica si se pregatea Balgradean. Lucrurile nu sunt asa.

simona29alex
simona29alex  •  13 August 2013, 18:20

daca-i rezolva si pe tucudean si kostovski si mai aduc un inchizator de meserie cred ca Dinamo suna bine

imperator
imperator  •  13 August 2013, 18:09
Postat de calinescu_ pe 13 August 2013, 16:37

IN SFARSIT .....!!!! MIJLOCUL E PRAF ....!!!! EU AS VEDEA MIJLOCUL CU FAI (ARE O VITEZA FANTASTICA) , BOUBACR , IOAN FILIP (GALATI) , SI ROTARIU .......!!!! IOAN FILIP ARE UN POTENTIAL EXTRAORDINAR ....!!! NE TREBUIE RAPID UN INCHIZATOR DE MESERIE CARE SA JOACE LANGA BOUBACAR ....!!!! IN ATAC BINEINTELES PE MARIUS NICULAE ....!!!

ASA ASA.......... ZI-LE CALINESCUUULEEEEEE ...... !!!! :))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close