FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamoviștii se contrazic: "Rednic nu-l voia pe Marica"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 17:49

Cosmin Bărcăuan, fostul coleg al lui Marica la Dinamo și Șahtior, i-a luat apărarea noului atacant al Stelei după ce a ales să joace pentru formația campioană.

Fostul fundaș  consideră că Dinamo și Rednic nu l-au vrut cu adevărat pe atacantul în vîrstă de 30 de ani.

"Să nu uităm că Marica e un jucător profesionist și poate să-și aleagă echipa unde să joace. Nu știu cît de concretă a fost oferta lui Dinamo. Marica nu trebuie să țină cont de critici. Să nu uităm că n-a fost singurul jucător care a plecat dintr-o parte în alta.

Rednic nu cred că-l voia pe Marica. Filosofia antrenorului e alta. Nici pe Mutu nu cred că-l vrea. Îi doresc succes lui Marica în astea 6 luni. Important e să cîștigăm un jucător, nu să-l pierdem", a spus Bărcăuan la Dolcesport.

Cosmin Bărcăuan, 37 de ani, a jucat pentru Dinamo în perioada 2002-2004, iar pentru Șahtior din 2004 pînă în 2007.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
155870978100568
Marin Urlan  •  16 Ianuarie 2016, 09:07

marica va regreta amaric alegerea facuta, personal cred ca dinamo nu pierde nimic prin trecerea lui marica la fcbs din contra datorita prpmisiunilor primite de la nea jijiiii va fi marul discordiei in lotul lui reghe, care nu cred ca il va sapini pe marica el va avea un statut aparte , in rest draga ciprian iti urez o prezenta cit mai rapida la clinica sponsor a lui dinamo din instanbul, vei avea nevoie

sscorpioss
sscorpioss  •  16 Ianuarie 2016, 08:05

Ce mai conteaza ...?!?!?!? E la FCSB , a ales, duca-se cu purici cu tot....daca luau un jucator de acuma de la Dinamo , mai ziceam dar asa ce dracu am pierdut ...??? E egal cu zerro...deocamdata...nu e nici primul nici ultimul....sansele sunt de 50-50% sa o ajute pe FCSB...nu subestimati ASTRA (daca nu pierde jucatori), de Viitorul nu zic nimic, fiindca a trecut la blaturi...si oricum e echipa care a primit cele mai multe penalty-uri...de aia are FCSB sanse la titlu...de ce nu i-a adus maimuta jucatorii astia lui Radoi??? Asa poate castiga si lacatus campionatul cu FCSB...!!!!

alx1
alx1  •  16 Ianuarie 2016, 04:11

Imi pare rau pt gsp. Sunteti prea fanatici frate dupa ***. Preparati doar articole defaimatoare pentru orice concurent al fcsb. In rest faceti pe slugile. Daca iese si banu...e perfect. Numa bine va doresc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează