FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Dinamoviştii sînt revoltaţi: "Aduceţi arbitri străini!" :X

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Dinamoviştii i-au transmis solicitarea lor lui Vasile Avram, şeful CCA.

Enervaţi că Augustus Constantin nu le-a dat un penalty în minutul 90+2 al meciului cu FC Vaslui, scor 1-2, şefii din Ştefan cel Mare cer arbitri străini.

Cristi Borcea l-a sunat pe Vasile Avram, preşedintele CCA, imediat după partidă: "Ori avem arbitraje corecte, ori ne dai arbitri străini! Sîntem masacraţi în mod constant, nu se poate aşa ceva! Ar trebui să vă puneţi ochelari să vedeţi că s-a greşit împotriva noastră şi cînd am cîştigat".

Ieri, Nicolae Badea a avut şi el un discurs la adresa "cavalerilor fluierului": "Constatăm că erori de arbitraj au fost şi în alte meciuri, nu doar la Dinamo. Comisia are o misiune ingrată de a găsi resurse mai puţin calificate, cum este şi Augustus Constantin. Lotul de arbitri este limitat atît numeric, cît şi valoric, iar aceste resurse nu pot fi îmbunătăţite peste noapte. În mod normal, trebuie făcută o evaluare a ce s-a întîmplat în acest început de campionat şi poate ar trebui să revenim la ce s-a mai întîmplat şi în trecut, şi anume să fie aduşi arbitri străini care să completeze lotul actual".

Şeful CCA n-a vrut ieri să comenteze cererea "cîinilor".

"Puneţi presiune pe ei!"
Cristi Borcea şi-a certat jucătorii că nu ştiu să ţipe la arbitri în momentele în care sînt dezavantajaţi. "Trebuia să vă duceţi toţi grămadă la Augustus, să puneţi presiune pe el. Unu' nu s-a dus, toţi tăceau şi se uitau! Aici e Dinamo, trebuie să-ţi aperi ce e al tău cînd eşti dezavantajat, nu să stai cu mîinile în sîn", a zis preşedintele executiv al "cîinilor".

"Augustus a greşit, dar nu la acel penalty"
Ion Crăciunescu a comentat la "Fotbal Club", pe DigiSport, ciocnirea din finalul meciului dintre Marius Niculae şi Kuciak (foto): "Decizia lui Augustus e corectă, e o fază grea, dar el a interpretat-o bine. De ce dinamovistul nu l-a ocolit pe portar?". Crăciunescu a mai zic că "Bordeanu l-a lovit cu cotul în gură pe Campano şi merita cartonaş roşu. FIFA şi UEFA insistă ca arbitrii să fie mult mai fermi în astfel de situaţii pentru că un cot în gît poate duce şi la deces".

"Erorile de arbitraj se înmulţesc, la fel şi sancţiunile de retragere a delegărilor. O să ajungem, la un moment dat, să ne programăm meciurile în funcţie de arbitrii disponibili"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"Putea să dea penalty sau putea să nu dea, oricum ar fi avut acoperire regulamentară. A fost cum a vrut arbitrul, o fază d-asta se întîmplă rar, o dată pe sezon"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Antrenament păzit de bodyguarzi!
Roş-albii au adus ieri bodyguarzi la şedinţa de pregătire a "cîinilor", mai ales după ce jucătorii şi antrenorul Andone au fost ameninţaţi la finele meciului de duminică. Oamenii de pază erau postaţi la toate intrările din jurul arenei şi aveau grijă ca nimeni să nu aibă acces spre zona de antrenament.

Băsescu la nuntă
Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent duminică seară la nunta directorului de marketing al "cîinilor", Mircea Copaci, cu o membră a administraţiei prezidenţiale. Naşi au fost Victor Becali şi soţia lui, iar printre invitaţi s-au regăsit Elena Udrea, Vasile Blaga, Gheorghe Ştefan, fraţii Negoiţă, Ioan Becali, Gică Hagi şi Gică Popescu. 

Tudor s-ar întoarce
Devenit liber de contract, Daniel Tudor (36 de ani), ex-Unirea Urziceni, s-a pregătit ieri după-amiază în Ştefan cel Mare alături de Gheorghe Niţu, antrenorul portarilor dinamovişti. Fostul goal-keeper al "cîinilor", eroul finalei de Cupa României din 2003 (1-0 cu FC Naţional), ar vrea să se întoarcă la roş-albi. La prima echipă mai sînt 3 portari: Dolha, Curcă şi Naumovski. (Ioana Mihalcea)

- Ioan Andone: "Dacă nu batem Ceahlăul, în Cupă, şi pe Urziceni, în campionat, va fi criză cu adevărat. Pînă nu scăpăm de gafele din apărare nu vom fi o echipă completă".
- "Cîinii" caută psiholog. "Căutăm un specialist care să comunice cu jucătorii, poate aşa se mai rezolvă din probleme", a confirmat Andone.
- Garat are spatele blocat după ce a fost lovit de un vasluian în prima repriză. A continuat să joace cu dureri, dar e indisponibil pentru meciul cu Ceahlăul, din Cupă.
- Cel mai ieftin bilet la meciul de miercuri din Cupa României, cu Ceahlăul, este 10 lei. Şefii clubului nu mizează pe mai mult de 1.000 de oameni în tribune.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mateo
mateo  •  22 Septembrie 2010, 11:37

MAI OAMENI BUNI ESTE AL 4-LEA MECI DIN 8 IN CARE DINAMO ESTE FURATA 11M DEGEABA LA PANDURII SA SE FACA 2-0 SE NE OMOARE,11M LA TG.MURES DEGEABA SI ELIMINARE SA-I BAGE IN JOC ERA 2-0,11M TREBUIA DAT LA BRASOV MIN 5 S-A FACUT CA NU VEDESI ULTIMUL 11M CLAR LA NICULAE ARBITRU APROAPE DAR NU A VRUT SA-L DEA ESTE MANA LUI DRGOMIR ATENTIE LA DECLARATIILE LUI.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Septembrie 2010, 11:24

Sunt tare curios ce se intampla daca arbitrul dadea al doilea penalty! Il ratam si pe asta sau nu, ca sa iasa pariul?

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Septembrie 2010, 11:22

De acord cu ddd_bv Craciunescu interpreteaza regulamentul dupa cum ii convine lui (de regula anti-Dinamo sau pro-fiu-sau). De fiecare data a sustinut ca se da fault daca jucatorul loveste sau incearca sa loveasca un adversar. Acuma la Craciunescu, nu mai e valabil dintr-o data! Pai se vede clar ca Kuciak ridica talpa dreapta spre Niculae care se sperie si incearca sa-l ocoleasca dar se loveste de celalalt picior al portarului. Si daca nu era contact, regulamentul spune ca se da penalty!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează