FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamoviștii sunt rușinați de parcursul echipei: "Trebuie să punem capul în pământ"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 21:49

Valentin Costache (are 19 ani) e unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, însă recunoaște că se simte stânjenit de situația în care a ajuns echipa sa, care n-a mai câștigat un meci de pe 26 august, când se impunea pe terenul lui Voluntari, 3-1.

"A fost o perioadă grea, mai ales că a venit și derby-ul cu Steaua, în care voiam foarte mult să joc. Mi-a părut foarte rău că nu am făcut-o, dar asta este. Mi-am asumat gestul, am greșit, însă acum am trecut peste. Tot ce-mi doresc acum este să-mi mențin forma bună și să am aceleași prestații apreciate pentru Dinamo ca până acum", a spus Costache la TV Digi Sport.

Dinamo ocupă locul 7 în acest moment și a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, însă tânărul mijlocaș crede că echipa sa poate depăși această criză.

"Nu suntem într-o situație foarte bună, suntem în afara play-off-ului, în play-out, dar de acum numai noi o putem scoate la capăt, prin antrenamente, seriozitate și multă concentrare. Trebuie să punem capul în pământ și să câștigăm fiecare meci, cu toate că este foarte greu", a adăugat Costache.

11 meciuri
a jucat Costache pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1 și a marcat două goluri

CLASAMENT

clasament

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează